17/2/16

Η νέα κολεξιόν Uterqüe Άνοιξη Καλοκαίρι 2016.







Κάθε νέα τάση από την κολεξιόν Uterque Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 είναι μια πηγή έμπνευσης. Ιστορίες για να έχεις μαζί σου. Αναμνήσεις, ταξίδια στο χώρο και το χρόνο, σε μια άλλη εποχή. Μια περιπέτεια, ένα κυνήγι θησαυρού. Ιστορίες που αξίζει να πεις.

ANTONIA

Ιστορίες θηλυκότητας, κομψότητας και χλιδής


 Αν η Μαρία Αντουανέτα ζούσε στον 21ο αιώνα, θα όνομά της θα ήταν Αντωνία και θα υπερασπιζόταν το στυλ και την αυθεντικότητά της κάθε μέρα. Η γκαρνταρόμπα της θα έλεγε ιστορίες θηλυκότητας και κομψότητας.

Η κολεξιόν που εμπνέεται από αυτήν συνδυάζει μια δόση αφέλειας με προσεγμένα υλικά σε μια σειρά αστικών και casual ρούχων. Σοφιστικέ στυλ και άνεση πάνε χέρι χέρι προτείνοντας φρέσκιες αποχρώσεις όπως baby blue, cherry red και bubble-gum pink, σε κομψή αντίθεση με το πάντα κλασικό μαύρο.

Η Antoinette τονίζεται με φίνα πλεκτά, μακριές ζιπ κιλότ, σουέντ με κοψίματα, floral μοτίβα, αξεσουάρ από ρητίνη, χρωματιστές πέτρες, πέρλες, έντονα και μεταλλικά χρώματα.

APOLLO

Χανόμαστε στο χώρο και ο χρόνος είναι δικός μας.


Μια ιστορία με αστερόσκονη, ένα ταξίδι στον Ωρίωνα. Κοίταξε το νυχτερινό ουρανό και ρώτησε τον εαυτό σου τι υπάρχει εκεί έξω.
Η κολεξιόν Apollo είναι μια ιστορία ανακάλυψης, μια Οδύσσεια, ένα ταξίδι στο σύμπαν από τη δεκαετία του ’70.

Οι άνθρωποι προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για το Σύμπαν, από την αρχή του κόσμου. Η Apollo μας μεταφέρει σε μια εποχή όπου η επιστημονική φαντασία δημιουργούσε έργα όπως το Star Trek και το Space Odyssey, δημιουργώντας έναν φανταστικό κόσμο από ταξίδια στο διάστημα.

Ρούχα σε στυλ ρετρό με μεγάλα καρφιά, πιέτες και ζακάρ, ρίγες και αφηρημένα floral τυπώματα, απογειώνονται για τα αστέρια. Τα χρώματα της Apollo έρχονται από το διαστημόπλοιο, ψυχρό λευκό, navy blue και μαύρο σε συνδυασμό με electric blue, κίτρινο και κόκκινο, καθώς και έντονα ασετάτ, ρητίνες, χρυσό, δέρμα και vinyl.

MOMBATA

Μια ιστορία για τη φύση, τις ρίζες μας και την περιπέτεια

Ένα άλλο ταξίδι, μια άλλη ιστορία. Από την καρδιά της Αφρικής έρχεται η κολεξιόν Mombata, ένα ταξίδι από το βορά στο νότο της ηπείρου με τις άγριες αντιθέσεις και τον τεράστιο φυσικό πλούτο. Μια ιστορία περιπέτειας και ανακάλυψης.

 Η Αφρική τραβά πάντα το ενδιαφέρον αυτών που αγαπούν την περιπέτεια, σε αναζήτηση εμπειριών, γνώσης, κουλτούρας, πλούτου. Η πιο έθνικ κολεξιόν της Uterqüe ταξιδεύει σε ολόκληρη την ήπειρο και συγκεντρώνει τις καθαρές και αδρές γραμμές του βορά και τα μοναδικά και πληθωρικά κοσμήματα και χρωματιστά μπαρόκ τυπώματα των φυλών του νότου.

Αυτή η ιστορία έχει αποχρώσεις σε λευκό, άμμο, τερακότα, πράσινο και μουσταρδί και φυσικά υλικά όπως ημιπολύτιμους λίθους, ξύλο, δέρμα, λινό, βαμβάκι.

JUNGLE

Μια ιστορία μυστηρίου, τροπικών δασών και χρωμάτων

Όταν η φύση βασιλεύει και η ζούγκλα σε τραβά μέσα της, ξεκινούν οι ιστορίες για εξωτικά μέρη, χρώματα και μυστήριο. Η ζούγκλα μας ταξιδεύει σε μια περιπέτεια στα τροπικά δάση του Αμαζόνιου, όπου κυριαρχούν τα πληθωρικά χρώματα.

Εξωτικά ζώα και αστραφτερές υφές είναι το φόντο όπου εμφανίζονται τα εκρηκτικά χρώματα της ζούγκλας. Πράσινα, μπλε και κόκκινα φωτίζονται ακόμα περισσότερο με δόσεις κίτρινου και μωβ, με έμπνευση από την οργιώδη χλωρίδα του Αμαζόνιου. Μια τροπική ιστορία μυστηρίου, πάθους και χρωμάτων.

Υλικά όπως ρητίνη, βαμμένο μέταλλο, γυαλί και πορσελάνη ξεφεύγουν από τη ζούγκλα για να δημιουργήσουν μια γραμμή με εκλεπτυσμό και προσωπικό στυλ.














Διάβασε επιπλέον...