15/2/11

Moroccanoil Treatment. Το επαναστατικό προϊόν μαλλιών ήρθε και στην Ελλάδα!


Το Moroccanoil είναι ένα πραγματικά θαυματουργό προϊόν για τα μαλλιά! Είναι πάρα πολλές οι γυναίκες στο εξωτερικό που δεν το αποχωρίστηκαν από την στιγμή που το χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά στα μαλλιά τους.
Οι celebrities το αναφέρουν ως το απόλυτο μυστικό ομορφιάς!Δεν είναι τυχαίο μάλιστα,ότι το  Moroccanoil ήταν ένα από τα προϊόντα που βραβεύθηκαν από το περιοδικό Elle στα beauty awards για το 2010.

Το ευχάριστο είναι ότι το Moroccanoil πλέον κυκλοφορεί και στην Ελλάδα! Για όσες δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμη το προϊόν,ήρθε η στιγμή να το γνωρίσετε!

Ποια είναι η σύσταση του Moroccanoil;

Τα βασικά συστατικά του είναι το λάδι Αργκάν (Argan oil )και ο λιναρόσπορος.

Το λάδι Argan χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες παραδοσιακά από τις γυναίκες του Μαρόκου στα μαλλιά και τα νύχια για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των καιρικών συνθηκών.Το δέντρο Argan μεγαλώνει μόνο στην οροσειρά του Μαρόκου και οι καρποί του συνθλίβονται για να παραχθεί το λάδι. Το Argan έχει την ιδιότητα να αναδομεί τα κύτταρα,να γιατρεύει και να περιποιείται τα μαλλιά.
Το Moroccanoil επιπλέον, δεν περιέχει οινόπνευμα.

Για ποιους τύπους μαλλιών είναι κατάλληλο το Moroccanoil ;

Χρησιμοποιείται σε όλους τους τύπους μαλλιών.Σε μακριά ή κοντά,βαμμένα ή μη, ταλαιπωρημένα ή μη, αδύνατα ή σκληρά,αλλά και σε λευκά μαλλιά.

Τι διαφορετικό προσφέρει το Moroccanoil ;

Το  Moroccanoil Treatment έχει την ικανότητα να αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά από την καθημερινή εφαρμογή χημικών προϊόντων όπως σαμπουάν, βαφές  ισιωτική καθώς και από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.
 
Τα μαλλιά δείχνουν πιο λαμπερά και υγιή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
Συνεχίζοντας την εφαρμογή του προϊόντος τα μαλλιά θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο και θα μειωθεί το σπάσιμο της τρίχας και η ψαλίδα.

Το προϊόν απορροφάται άμεσα από τα μαλλιά, μειώνει το φριζάρισμα και το χρόνο στεγνώματος και φορμαρίσματος έως και 40% και παρέχει μακρόχρονη φροντίδα και περιποίηση σε μαλλιά όλων των τύπων.



ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ  και  ΟΔΗΓΙΕΣ

Styling
Εφαρμόστε μια πολύ μικρή ποσότητα Moroccanoil Treatment στη παλάμη σας και εφαρμόστε με τα δάχτυλα σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο. Έπειτα δώστε στα μαλλιά σας το στυλ που συνηθίζετε.

Προστασία
Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε στεγνά μαλλιά για να τα προστατέψετε από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, του αέρα και των υπόλοιπων περιβαλλοντικών συνθηκών.

Προστασία από τη βαφή και τα χημικά προϊόντα.
Το Moroccanoil Treatment  μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με οποιοδήποτε χημικό προϊόν ή βαφή όπως : βαφή, ανταύγειες, ισιωτικά και relaxers.

Πριν την εφαρμογή της βαφής ή/και άλλων χημικών προϊόντων προετοιμάστε τα μαλλιά εφαρμόζοντας περίπου 5 ml Moroccanoil Treatment απευθείας στα μαλλιά και με απαλές κινήσεις φροντίστε να εφαρμοστεί το προϊόν στα μαλλιά.
Αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε κάποιες από της βλαβερές συνέπειες των χημικών και της βαφής.

Χωρίς να ξεβγάλετε τα μαλλιά προσθέστε 4-7 ml Moroccanoil Treatment στο μίγμα της βαφής για να αυξήσετε το βαθμό απορρόφησης της βαφής από την τρίχα και να διατηρήστε την γυαλάδα και το βάθος του χρώματος.

Hair Extensions
Το Moroccanoil Treatment αναζωογονεί, ενυδατώνει και κυρίως μειώνει το σπάσιμο στα extensions όπως και στα φυσικά μαλλιά.

Που μπορώ να το προμηθευτώ;

Το Moroccanoil Oil διατίθεται αποκλειστικά στα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα.
Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν για εφαρμογή στο σπίτι ή να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να χρησιμοποιήσει το προϊόν σαν μεμονωμένη θεραπεία.
Το Moroccanoil Oil δεν έχει αντενδείξεις με άλλα προϊόντα, άρα μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα μέχρι τώρα προϊόντα που χρησιμοποιούσατε.
Προσοχή στις απομιμήσεις.


Για περισσότερες πληροφορίες: