18/10/11

Νύχια: Αποτύπωσε στα Νύχια σου υπέροχα Σχέδια από Χαρτοπετσέτα!



Πολλές φορές δεν χρειάζεται να έχουμε ιδιαίτερες ικανότητες για να κάνουμε περίπλοκα σχέδια στα νύχια μας,αλλά μόνο φαντασία!

Είχα αναφέρει και σε παλαιότερη ανάρτηση την μέθοδο decoupage νυχιών και αν σαν ονομασία σου φαίνεται παντελώς άγνωστη, θα δεις ότι στην πράξη είναι παιχνιδάκι!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι να βρεις χαρτοπετσέτες με σχέδια και χρώματα που θα ήθελες να δεις τυπωμένα στα νύχια σου!

Μπορείς να βρεις πουά σχέδια, animal prints και ότι φανταστείς! Ειδικά λίγο πριν τις γιορτές, η αγορά γεμίζει με χαρτοπετσέτες με ανάγλυφα, ασημένια ή χρυσά σχέδια που θα μπορούσαν να γίνουν τέλεια prints στα νύχια σου.


Θα χρειαστείς:

Χαρτοπετσέτες.
Ένα ψαλίδι
Ένα μανό στο χρώμα που θες να βάψεις τα νύχια σου για βάση.
Ένα διαφανές μανό
και μια λίμα.

Η διαδικασία είναι απλή!

Κόψε την χαρτοπετσέτα σε κομματάκια ανάλογα με το μήκος και το σχήμα των νυχιών σου.

Βάψε αρχικά όλα τα νύχια σου στο χρώμα που επιθυμείς, ώστε να αναδείξει το χρώμα ή το σχέδιο της χαρτοπετσέτας. Μπορείς να τα βάψεις και απλά με ένα nude χρώμα.

Αφού τα νύχια σου στεγνώσουν τελείως, τότε άπλωσε το διαφανές μανό στο νύχι και αμέσως πάνω τοποθέτεισαι το κομμάτι της χαρτοπετσέτας. Με το δάκτυλό σου πίεσε καλά ώστε  να κολλήσει πάνω στο νύχι σου.
Τέλος πέρασε ακόμη μια φορά με διαφανές μανό -top coat μέχρι να βραχεί τελείως η χαρτοπετσέτα και να σταθεροποιηθεί πάνω στο νύχι.

Με την λίμα προσεκτικά αφαίρεσε την χαρτοπετσέτα που προεξέχει από το νύχι σου, λιμάροντας πάντα κάθετα προς τα κάτω, με απαλές κινήσεις.

Το αποτέλεσμα είμαι σίγουρη θα σε εντυπωσιάσει!

Σημείωση
Μπορείς να κάνεις την ίδια διαδικασία με σελίδες από περιοδικό. Το χαρτί θα λειτουργήσει ακριβώς όπως η χαρτοπετσέτα!

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις αναλυτικά την διαδικασία!






Για να αφαιρέσεις την χαρτοπετσέτα εύκολα και γρήγορα από τα νύχια σου, χρησιμοποίησε την μέθοδο με το αλουμινόχαρτο που θα δεις ξανά εδώ.

Πως ξεβάφουμε τα νύχια εύκολα!