29/11/11

Τα PIN UP πουλόβερ της United Colors of Benetton που τονίζουν τις καμπύλες σου!




Είχατε όμως ποτέ σκεφτεί το πουλόβερ ως φυσική επιλογή για ένα ρομαντικό ραντεβού ή ως έναν τρόπο για να επιδείξετε τις θεϊκές σας καμπύλες;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον να κρύβεστε κάτω από φαρδιά πουλόβερ! Η νέα αποκλειστική δημιουργία της United Colors of Benetton με την ονομασία Pin Up βοηθάει τις γυναίκες να αναδεικνύουν τις καμπύλες τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.


Πρωτοπόροι στο χώρο του πλεκτού, οι σχεδιαστές της Benetton έλαβαν υπόψη τους την τρισδιάστατη φόρμα για να αναπτύξουν την τεχνολογία για το Pin Up , ενισχύοντας και προβάλλοντας τις γυναικείες καμπύλες τονίζοντας το μπούστο και τη μέση.


Η συγκεκριμένη πρωτοποριακή τεχνική της Benetton ελαχιστοποιεί τη χρήση έξτρα υφάσματος, το οποίο μπορεί να καλύψει τις καμπύλες της γυναίκας, και προσθέτει προσεκτικές ραφές οι οποίες είναι σχεδόν αόρατες σε γυμνό μάτι.  

Pin Up πουλόβερ είναι διαθέσιμα σε μια εντυπωσιακή ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ώστε όλες οι Benetton fans να βρουν το στυλ που τους κολακεύει περισσότερο. Tα σχέδια περιλαμβάνουν κοντομάνικα, ζιβάγκο, λαιμόκοψη, σε έντονα trendy χρώματα όπως το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε αλλά και σε ουδέτερα όπως το γκρι, το μαύρο και το λευκό.

Μπορείς να πάρεις μια πρώτη γεύση στις φωτογραφίες και στο βίντεο που ακολουθούν.