2/1/12

Χειμερινές Εκπτώσεις 2012. Πότε αρχίζουν και Τι να αγοράσεις!




Τις Χειμερινές Εκπτώσεις του 2012 περιμένουν πολλές από εσάς για να αγοράσουν σε καλές τιμές ρούχα , παπούτσια και αξεσουάρ.

Ακόμη και αν κάποια καταστήματα έχουν ήδη αρχίσει τις προσφορές, σε 2 εβδομάδες αναμένεται να τοποθετήσουν στις βιτρίνες τους τα επίσημα καρτελάκια με τα ποσοστά εκπτώσεων.

Επίσημα λοιπόν , οι  χειμερινές εκπτώσεις του 2012 αρχίζουν το Σάββατο 14 Ιανουαρίου και θα λήξουν τη Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012.

Τι πρέπει όμως να προσέξουμε και πως πρέπει να ψωνίσουμε την περίοδο των εκπτώσεων;

Πριν ξεχυθείς στην αγορά καλό θα ήταν να διαβάσεις και να σκεφτείς τα παρακάτω..


1.Προσέχουμε πάντα να αναγράφεται εμφανώς η τιμή πώλησης, πριν και μετά την έκπτωση!Το ποσοστό έκπτωσης δεν είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται.

2.Δεν παρασυρόμαστε από τις ειδικές τιμές και δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα. Δεν σημαίνει πάντα ότι έξυπνη αγορά είναι όταν κάτι είναι σε πολύ χαμηλή τιμή,ειδικά τα μη επώνυμα ρούχα εκτός από χαμηλής ποιότητας μπορεί να φθαρούν πολύ γρήγορα!

3.Ενημερωνόμαστε από το κάθε κατάστημα την πολιτική του σχετικά με τις αλλαγές,τα ελαττωματικά προϊόντα και ζητάμε πάντα απόδειξη.

4.Φτιάχνουμε λίστα με τις βασικές μας ανάγκες πριν ξεχυθούμε στην αγορά! Καλό θα ήταν να αφιερώσουμε μια μέρα χρόνο μελετώντας σωστά την ντουλάπα μας! Έτσι θα ξέρουμε τι μας χρειάζεται και τι όχι!

5.Προτιμάμε όχι τα πολύ μοδάτα και εξεζητημένα κομμάτια,γιατί πολύ πιθανό του χρόνου να μην είναι στη μόδα! Βασικά ρούχα και αξεσουάρ σε ουδέτερα χρώματα, θα τα φορέσουμε σίγουρα και του χρόνου!

6.Και τέλος, η περίοδος των εκπτώσεων είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αγοράσεις εσώρουχα σε πολύ χαμηλές τιμές!