13/1/12

Η Νέα Τάση στα Μαλλιά - Ουράνιο Τόξο - Rainbow hair. Μάθε λεπτομέρειες!




Αν το 2011 μιλούσαν όλοι για τα Ombre μαλλιά, την τάση που πρόσταζε επιμελώς άβαφη την ρίζα , βάφοντας τις άκρες των μαλλιών πιο ανοιχτόχρωμες και την ρίζα σε πιο σκούρα απόχρωση, το 2012 θα μας απασχολήσει μια νέα τάση!

Η νέα τάση στο χρώμα μαλλιών ειδικά για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2012, είναι το Ουράνιο Τόξο ή αλλιώς rainbow hair.

Πριν 3 μήνες, γράφοντας για τις τάσεις Μαλλιών του 2012, χαρακτήρισα ότι αυτήν την χρονιά τα μαλλιά γίνονται πιο trendy! Το ύφος στο χρώμα των μαλλιών αλλάζει, και οι τολμηρές μπορούν να παίξουν με διάφορα χρώματα στα μαλλιά τους.


Τι είναι όμως το rainbow hair;



Είναι μια τεχνική που βάφουμε διάφορες τούφες μαλλιών σε έντονα χρώματα, όπως κόκκινα, ροζ φούξια, μοβ, μπλε, γαλάζια κλπ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα χρώματα ή να επιλέξεις μόνο ένα χρώμα που πιστεύεις ότι θα κάνει αντίθεση στα μαλλιά σου.

Δεν χρειάζεται να βάψεις όλα τα μαλλιά σου όπως γίνεται στις ανταύγειες. Μπορείς να επιλέξεις να βάψεις κάποιες τούφες κρυφές, ή μόνο τις άκρες σου, (όπως έκανε πρόσφατα η Μαίρη Σινατσάκη ), ή να βάψεις μόνο το μπροστινό μέρος της φράντζας σου.


Πως θα αποκτήσεις το Rainbow hair;



Αν θες μόνιμο αποτέλεσμα τότε θα χρησιμοποιήσεις κανονική βαφή και θα ζητήσεις από τον κομμωτή σου να σου δείξει τις επιλογές που έχεις.


Αν θες να μην βάψεις τα μαλλιά σου
, μπορείς να βάλεις extensions σε διάφορα χρώματα. Κυκλοφορούν ακόμη και μικρές τρέσες σε διάφορα χρώματα, με κλιπσάκια που μπαίνουν και βγαίνουν και τις φοράς μόνο όταν θες να κάνεις μια ιδιαίτερη εμφάνιση.


Επιπλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις υλικά που βάφουν παροδικά τα μαλλιά και με ένα λούσιμο η βαφή φεύγει από τα μαλλιά.
***Σύντομα θα διαβάσεις στην Μοντέρνα Σταχτοπούτα για ένα νέο προϊόν!!***


Και επειδή η φαντασία - τρέλα των γυναικών δεν τελειώνει ποτέ.

Οι bloggers σε όλον τον κόσμο ανεβάζουν βιντεάκια στο διαδίκτυο, περιγράφοντας πως βάφουν τα μαλλιά τους με κιμωλίες!!

Προσωπικά θεωρώ ότι μόνο βλάβη μπορείς να κάνεις αν χρησιμοποιήσεις ένα υλικό όπως κιμωλία, που δεν είναι φιλικό για τα μαλλιά σου...

Αν θες να το δεις , παρακολούθησε το βίντεο που ακολουθεί.