17/2/12

Αγαπήσαμε τις BB κρέμες.. γνωρίζεις όμως τις CC κρέμες; Σου έχω Νέα!





Η Βιομηχανία της Ομορφιάς συνεχώς εξελίσσεται και δημιουργεί τα τελευταία χρόνια έξυπνα και εξελιγμένα καλλυντικά για να καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας μας.
Το 2011 ήταν η χρονιά που χαρακτηρίστηκε από 2 προϊόντα , τα Serum και τις BB κρέμες.

Πιστεύω οι περισσότερες γνωρίζετε πλέον τις BB κρέμες. Το όνομα ΒΒ είναι μια συντομογραφία του Blemish Balm ή Blemish Base. 
Δεν μπορώ να μην αναφέρω την BB κρέμα της Garnier που όσες την έχουν δοκιμάσει έχουν ενθουσιαστεί και έχουν να πουν τα καλύτερα!



Η φόρμουλα των ΒΒ μπορεί να δημιουργήθηκε την δεκαετία του 50 στην Γερμανία από μια δερματολόγο για να καλύπτει,και να καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα μετά από τα χημικά πίλινγκ και τις θεραπείες με τα λέιζερ, αλλά μετά από χρόνια το 2006 στην Νότια Κορέα κυκλοφόρησαν οι πρώτες ΒΒ κρέμες. Στην συνέχεια έγιναν ανάρπαστες στην Ασία και μετά ταξίδεψαν στην Ευρώπη και την Αμερική!

Οι  BB κρέμες χρησιμοποιούνται σαν βάση ή μόνες τους! Τα πλεονεκτήματα τους και όσα προσφέρουν είναι πολλά.
Καταπραΰνουν, ενυδατώνουν,καλύπτουν λεπτές γραμμές και ατέλειες,προσφέρουν αντηλιακή προστασία και το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφη όψη και λάμψη!


Τα νέα όμως που έμαθα πρόσφατα και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην τα μοιραστώ μαζί σου είναι η επόμενη γενιά των ΒΒ που ονομάζονται  CC κρέμες.

Οι  CC κρέμες (συντομογραφία του Color Control ) είναι η πιο εξελιγμένη φόρμουλα των ΒΒ, που περιέχουν όλα τα πλεονεκτήματα των ΒΒ αλλά επιπλέον παρέχουν περισσότερη κάλυψη και έχουν μη λιπαρή σύσταση, άρα υπόσχονται πιο ματ αποτέλεσμα και εκτός όλων, περιέχουν βιταμίνη C και έχουν και λευκαντικές ιδιότητες.

Οι CC κρέμες κυκλοφορούν ήδη στην Κορέα από κάποιες εταιρίες και όπως η ιστορία δείχνει, σίγουρα κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσουν και στην Ελλάδα στο μέλλον!