19/10/10

Το καρό πουκάμισο για country-chic εμφανίσεις!!


Το καρό πουκάμισο, το είδαμε τελευταία να το προτιμούν πολλοί παρουσιαστές στην τηλεόραση , γυναίκες και άντρες! Σαν μια καρό-μανία ένα πράγμα..! Σίγουρα όλες μας έχουμε ένα καρό στην ντουλάπα μας ! Και ναι... τα νέα είναι ευχάριστα! Μπορούμε να το φορέσουμε και φέτος!
Το καρό μπορεί να παραπέμπει σε αγροτική ζωή αλλά με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να μετατρέψεις την εμφάνιση σου από ροκ, casual μέχρι και σε μια sexy βραδινή εμφάνιση!Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι πολλοί:



Φόρεσε το με ένα baggy τζην για δώσεις στο στυλ σου μια πιο country εμφάνιση,  ή προτίμησε ένα φαρδύ καρό πουκάμισο συνδυασμένο με κολάν ή jeggings!

Για μια βραδινή εμφάνιση φορέστε το πουκάμισο ως φόρεμα αρκεί να είναι σε φαρδιά γραμμή ,με μποτίνια, ή ψηλές μπότες και  ένα μαύρο κολάν.

Για μια ροκ εμφάνιση προτιμήστε να συνδυάσετε το πουκάμισο σας με ένα δερμάτινο κολάν, μποτίνια και πολλές αλυσίδες στο λαιμό.

Τέλος είναι άψογο για το γραφείο σου αν το συνδυάσεις με μια γκρι pencil φούστα και γόβες ή το φορέσεις μέσα από το γκρι κουστούμι σου.

Αν προτιμήσεις το καρό πουκάμισο λοιπόν, βρες τι σε εκφράζει και τόλμησε το!