15/12/10

Μακιγιάζ ματιών σε ένα αυτοκόλλητο.

Αγαπημένη μου αναγνώστρια,
γράφω ειδικά για σένα που το μακιγιάζ των ματιών είναι μια περίπλοκη υπόθεση, για σένα που το πινελάκι των σκιών σου φαίνεται αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο και όταν βλέπεις μια παλέτα σκιών, απλά χαζεύεις με απορία..

Πως θα σου φαινόταν λοιπόν, να μπορούσες να κάνεις ένα μακιγιάζ εντυπωσιακό, με μόνο μια κίνηση;
Αν σου έλεγα ότι εκτός από την μία σκιά που μπορείς δειλά δειλά να φορέσεις στο καπάκι του ματιού σου, μπορείς να κάνεις συνδυασμούς χρωμάτων ή ακόμη και σχέδια προχωρημένα όπως σχέδιο ζέβρας ή λεοπάρ;


Η λύση που σου έχω λέγεται ColorOn Professional - Instant Makeup Applicators.

Είναι μια πατέντα που εμπνεύστηκε η makeup artist Irina Iosilevich και το μυστικό της κρύβεται σε ένα αυτοκόλλητο! Μετά τα minx νύχια που με μια μεμβράνη μπορείς να αποκτήσεις εντυπωσιακό μανικιούρ, έρχονται οι σκιές ColorOn Professional σε μεμβράνη να σου λύσουν τα χέρια και στο μακιγιάζ ματιών!

Η χρήση του είναι απλή. Αφού διαλέξεις το σχέδιο που επιθυμείς,τοποθετείς την μεμβράνη που έχει πάνω το μακιγιάζ,στο καπάκι του ματιού σου και με το δάκτυλό σου πιέζεις απαλά.Αφαιρείς στην συνέχεια την μεμβράνη και με τις άκρες των δακτύλων σου πιέζεις την σκιά.
Τέλος, με ένα πινελάκι και την ειδική πούδρα που περιέχεται στην συσκευασία,απλώνεις πάνω από την σκιά και σβήνεις τις άκρες!
Η κάθε μεμβράνη -αυτοκόλλητο είναι μιας χρήσης και χρησιμοποιείται και στα δύο μάτια.

Η σύνθεση της ColorOn Professional σου προσφέρει ένα αποτέλεσμα επαγγελματικό και με διάρκεια.
Τα σχέδια που υπάρχουν είναι αρκετά!
Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείς να πάρεις κάποιες ιδέες!











Στο παρακάτω βίντεο, δες πως εφαρμόζονται βήμα βήμα.



Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ.