16/12/10

Όταν η πασαρέλα γίνεται έμπνευση!

Το styling που υιοθετούν κατά καιρούς διάσημοι οίκοι στις πασαρέλες, μπορεί να μας δώσει ιδέες για μικρές στυλιστικές πινελιές που μπορούν απλά να αναδείξουν την εμφάνιση μας!
Έμπνευση για μένα ήταν οι οίκοι, Lanvin,Chanel, Prada,Burberry,Dolce &Gabbana, Michael Kors και Rag &Bone.

Όχι δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε κάτι από τις συλλογές τους!
Έκανα απλά μια βόλτα στις επιδείξεις των κολεξιόν τους για το 2010-11 και συγκέντρωσα ότι πιστεύω μπορούμε να εφαρμόσουμε και εμείς στο δικό μας στυλ και ύφος!

 Η μόδα είναι έμπνευση και όχι κανόνας!




  • Φόρεσε το βραχιόλι σου:



Πάνω από τα γάντια σου όπως κάνει ο οίκος Lanvin. Ειδικά τα δερμάτινα γάντια μπορείς να τα συνδυάσεις με μεγάλα βραχιόλια με μεταλλικές ή ξύλινες λεπτομέρειες,δημιούργησε χρωματικούς συνδυασμούς,βάλε φαντασία και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!























Όχι στον καρπό σου,αλλά στην παλάμη! Είναι μια πρόταση της Chanel! Μπορείς να φορέσεις ένα βραχιόλι με ελαστικότητα στην παλάμη σου είτε φοράς δαχτυλίδι όπως στην φωτογραφία, είτε μόνο του!





















Στο πόδι! Το είδα στην κολεξιόν Rag &Bone.Μπορείς να φορέσεις τα μποτάκια σου με κάλτσες μέχρι το γόνατο (ή και πάνω από το γόνατο) και να βάλεις δερμάτινα βραχιόλια στο ύψος του αστραγάλου ή και λίγο πιο ψηλά! Το λάτρεψα γιατί τα μποτάκια μεταμορφώνονται και δίνουν την ψευδαίσθηση ότι φοράς μπότες!








Πάνω από το μανίκι! Φόρεσε το βραχιόλι σου πάνω από το μανίκι του παλτού ή του σακακιού σου όπως το είδα στον οίκο Burberry! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις χρωματικούς συνδυασμούς ώστε να μεταμορφώσεις τελείως το στυλ και το ύφος από το πανωφόρι σου!
Σκέψου ότι ένα γούνινο σακάκι με αυτήν την πινελιά μπορεί να μεταμορφωθεί από επίσημο σε ροκ!













  • Φόρεσε την ζώνη σου:


Πάνω από το σακάκι,το παλτό,ή το γούνινο γιλέκο! Εντάξει αυτό υπήρχε σαν ιδέα και από
προηγούμενα χρόνια,όμως ο οίκος Burberry και Michael Kors μας το ξαναθύμισαν!






Στο λαιμό σαν κολιέ! Μπορεί ο οίκος Michael Kors να χρησιμοποίησε αξεσουάρ στο λαιμό που θυμίζουν ζώνη,αλλά εμείς μπορούμε μια λεπτή ζώνη και ειδικά αν έχει και λεπτομέρειες όπως κομμάτια αλυσίδας να την φορέσουμε διπλή σαν κολιέ! 

Φόρεσε 2 ζώνες είτε ίδιου χρώματος είτε κάνε άλλο συνδυασμό! Προτίμησε να διαλέξεις λεπτές ζώνες όπως ακριβώς μας δείχνει και το μοντέλο του Michael Kors!

  • Φόρεσε κάλτσες με γόβες!



Το είδα στον οίκο Prada και εκτός από πολύ trendy είναι και βολικό ,αφού και τις πολύ κρύες μέρες,αν δεν θες να φορέσεις μπότες, φοράς τις γόβες σου και με μάλλινες κάλτσες! Αν δεν είσαι πολύ τολμηρή στους συνδυασμούς,μπορείς να το δοκιμάσεις με κάλτσες στο ίδιο χρώμα με τις γόβες για να δείχνει πιο αρμονικό!

Και τέλος το αγαπημένο μου! Το εμπνεύστηκα όταν είδα αυτά τα μποτάκια από τον οίκο Dolce &Gabbana!Το ότι η δαντέλα φέτος κυριαρχεί τόσο στα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ το γνωρίζουμε! Αν δεν έχουμε λοιπόν μποτάκια σαν αυτά ,μπορούμε να ξεγελάσουμε τα βλέμματα όλων, αν φορέσουμε τις μαύρες γόβες μας με κοντά μαύρα δαντελωτά σοσονάκια! Και έτσι θα φτιάξουμε τα δικά μας ''Dolce &Gabbana μποτάκια ''.