6/4/12

Η Νέα Kολεξιόν GLORIA VANDERBILT Άνοιξη Καλοκαίρι 2012






Με ένα ταξίδι στη θηλυκότητα και το ρομαντισμό, μία ανέμελη διάθεση κάτω από τον ήλιο, η GLORIA VANDERBILT μας ταξιδεύει με τη νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012.

Η πρωτοπόρος των stretch παντελονιών GLORIA VANDERBILT συνεχίζει να αγκαλιάζει το γυναικείο μεσογειακό σώμα ακολουθώντας τις νέες τάσεις της μόδας και της σύγχρονης γυναίκας.

Απαλά υφάσματα, έντονα και παστέλ χρώματα, θηλυκές  γραμμές που αναδεικνύουν  τις γυναικείες καμπύλες.

Capri παντελόνια σε αποχρώσεις όπως κίτρινο, ροδακινί, λευκό, πράσινο, μπλε και κοραλί θα γίνουν τα αγαπημένα μας κομμάτια από το πρωί έως το βράδυ. Pencil ή καμπάνα παντελόνια με χειροποίητες επεξεργασίες, bleached και κεντήματα δεν λείπουν ποτέ από την καθημερινή μας εμφάνιση πρωί ή βράδυ!

Ανάλαφρα φορέματα  σε ίσια γραμμή, midi ή μακριά, μας προσφέρουν άκρατη θηλυκότητα για όλες τις ώρες.  Μας μεταμορφώνουν σε αιθέριες παρουσίες που δύσκολα μπορείς να αντισταθείς!

Τουνίκ και t-shirts ή πουκάμισα, έντονες ρίγες, καρό συνδυάζονται τέλεια με ένα jean και είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε την κάθε μέρα με δημιουργικότητα και τέλεια εμφάνιση.

Δημιουργίες διακοσμημένες με κεντήματα, λαμπερά στολίσματα και πάντα το χαρακτηριστικό logo της GLORIA VANDERBILT που εκφράζει τη δυναμική γυναίκα του σήμερα!

Ανακαλύψτε τη Νέα συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2012 της Gloria Vanderbilt σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.











ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ:GLORIA
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 10, ΤΗΛ. 2310-535133, 2310-522318
ΑΤΤΙΚΗ: ΑΡΚΑΔΙΟΥ 38, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΤΗΛ. 210-6744014
e-mail: info@gloria-jeans.gr