28/9/12

Η Μάσκαρα ¨κόσμημα¨ της Helena Rubinstein ~ LASH QUEEN CELEBRATION







Πριν από 110 χρόνια, μια νεαρή, τολμηρή γυναίκα, οραματίστρια και πρωτοποριακή, λάνσαρε τη δική της μάρκα. Το όνομά της: Helena Rubinstein.

Παθιασμένη με την ομορφιά και έχοντας πλήρη επίγνωση της εκθαμβωτικής δύναμης των ματιών, δημιούργησε την πρώτη αδιάβροχη μάσκαρα το 1939 και την πρώτη αυτόματη μάσκαρα σε σωληνάριο το 1958…

Αποτελώντας ένα πραγματικό στολίδι των ματιών, η μάσκαρα αναδεικνύει τα μάτια όπως τα ομορφότερα κοσμήματα ομορφαίνουν τις γυναίκες.

Η Helena Rubinstein έδωσε στις γυναίκες μοναδική δύναμη, την ικανότητα να τραβούν όλα τα βλέμματα με ένα απλό φτερούγισμα των βλεφαρίδων τους.



«Με σαγηνεύουν όλα τα όμορφα πράγματα» έλεγε η Helena Rubinstein.

Αναζητώντας διαρκώς την καλαισθησία, σε όλη τη ζωή της περιβαλλόταν από έργα τέχνης, θέλοντας περισσότερο από κάθε τι να ανακαλύπτει καλλιτέχνες και να συναναστρέφεται με αυτούς.
Για το λόγο αυτό, τα προϊόντα ομορφιάς που δημιουργούσε έμοιαζαν πάντα με αληθινά έργα τέχνης,  όπως οι πολύτιμοι λίθοι, τους οποίους συνέλεγε με πάθος.

Αντικατοπτρίζοντας πλήρως αυτή την προσέγγιση, η σειρά LASH QUEEN συμβολίζει το πάθος της Helena Rubinstein για τα κοσμήματα και τη δουλειά των χρυσοχόων.

Αποτίνοντας φόρο τιμής προς τη δημιουργό της και για να γιορτάσει τα 110 χρόνια εξειδίκευσης στον κλάδο της ομορφιάς, η Helena Rubinstein λανσάρει τη μάσκαρα LASH QUEEN CELEBRATION.
Σχεδιασμένη σαν έργο τέχνης σμιλεμένη από ένα χρυσοχόο, η συσκευασία της μάσκαρα, λάμπει σαν ένα πολύτιμο κόσμημα.  

Διακοσμημένη εξ ολοκλήρου με χρυσαφένια λάκκα και glitter, συμβολίζει το εορταστικό πνεύμα.  
Η σύνθεση της προσφέρει εξατομικευμένο όγκο, υπέρτατη ακρίβεια και βαθύ μαύρο.

Διατίθεται σε 1 απόχρωση:  01. bright black
Ενδεικτική Τιμή Marketing:  36,00€