17/10/12

Bershka: Η Συλλογή με denim και δέρμα. LIMITED EDITION DENIM COLLECTION.






Το δέρμα παίζει ουσιαστικό ρόλο αυτή τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνα 2012-2013, πλαισιωμένο από αλυσίδες, καλύμματα από
denim, καρφιά και τρουκς, και δύο ξανθές από την Αυστραλία που είναι τα πρόσωπα του νέου project. Πρόκειται για τη νέα και αποκλειστική ´Limited Edition Denim Collection´ και αυτές είναι οι Nervo sisters.

Η Bershka παρουσιάζει για πρώτη φορά για mini collection με maximum απήχηση, βασισμένη σε δύο συγκεκριμένα κομμάτια, ένα τζάκετ και ένα skinny τζην. Με πολύ προσπάθεια, βρέθηκε το καλύτερης ποιότητας denim και δέρμα για τα δύο αυτά ρούχα. Παρά το ότι είναι διαφορετικά υλικά, αν τοποθετηθούν μαζί, κάνουν τον τέλειο συνδυασμό.

Το
indigo denim συγχωνεύεται με το καλής ποιότητας δέρμα προβάτου σε δύο ευμετάβλητα κομμάτια, αλλά με πολύ προσωπικότητα. Το look θυμίζει το δερμάτινο biker jacket του 1989, ένα παλιό ρούχο, που όμως μοιάζει απόλυτα ανανεωμένο.

Το κάθε ρούχο έχει δουλευτεί με αλυσίδες και κοψίματα, καθώς και με καρφιά που ράφτηκαν στο χέρι, για να αποκτήσει ένα ιδιαίτερο και μοναδικό εφέ.


NERVO SISTERS:

Μοντέλα της collection είναι οι Miriam Nervo και Olivia Nervo, στιχουργοί από την Αυστραλία, γνωστές με το καλλιτεχνικό τους όνομα NERVO. Αφού υπέγραψαν με τη Sony/ATV Music Publishing στα 18 τους, οι δίδυμες έκαναν καριέρα ως στιχουργοί, και συμμετείχαν στους στίχους του single που κέρδισε το βραβείο Grammy "When Love Takes Over", σε εκτέλεση των David Guetta και Kelly Rowland.
Έχουν δουλέψει, μεταξύ άλλων, με τους Kesha, Kylie Minogue, The Pussycat Dolls, Sophie Ellis-Bextor, Jennifer Hudson και Nicole Scherzinger.

ΤΟ LOOK:

Η Bershka προσπάθησε να βρει δύο υλικά που, παρά τις διαφορές τους, θα συνδυαστούν τέλεια μεταξύ τους.
Το πολύ καλής ποιότητας indigo wash denim μπερδεύεται με δύο κομμάτια γούνας και αποκτά προσωπικότητα. Αναφορά στο denim biker-rocker της δεκαετίας του ’80.

Το κάθε ρούχο έχει δουλευτεί με αλυσίδες και καρφιά, με χειροποίητα κοψίματα και λεπτομέρειες που το κάνουν μοναδικό.

Η denim collection θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές Νοεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα Bershka στο Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Χονγκ Κονγκ, Οσάκα, Άμστερνταμ, Μιλάνο και Μόσχα.
Επίσης, θα είναι διαθέσιμη στο online store www.bershka.com το οποίο λειτουργεί και στην Ελλάδα.             


Δες το 
making off βίντεο της καμπάνιας.