2/11/12

DUKAS Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013~ Το 2ο μέρος της συλλογής του Δούκα Χατζηδούκα.





Ο Δούκας Χατζηδούκας στην νέα του συλλογή DUKAS Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013 επαναφέρει τις μπότες! Εντυπωσιακές φλατ μπότες με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και ροκ ύφος.

 Οι λεπτομέρειες είναι το σήμα κατατεθέν του σχεδιαστή και θα μπορούσαμε να μιλάμε ατελείωτα περιγράφοντας κάθε σημείο για το κάθε παπούτσι DUKAS.

Αντιθέσεις με ματ βελούδο και γυαλιστερά τακούνια που έχουν την μορφή ποτηριού σαμπάνιας.Το χρυσό πλέγμα που ντύνει τις μαύρες γόβες και τα μποτάκια, ενώ οι μυτερές γόβες Silhouette σε glittery υφές, σατέν και γυαλιστερό δέρμα.

Η συλλογή είναι χωρισμένη σε ενότητες και κάθε μια έχει την δική της σχεδιαστική φιλοσοφία. SPIRITS με τα τακούνια που έχουν την μορφή σαμπάνιας, DEMODE η σειρά με τις μυτερές γόβες, SILHOUETTE με τα τακούνια που έχουν την μορφή γυναικείας σιλουέτας και CHEVAL η ενότητα με τις νέες φλατ μπότες.


Η επιτυχία και το ταλέντο του Δούκα Χατζηδούκα είναι αναμφισβήτητο, και πλέον τα παπούτσια DUKAS έχουν αναγνωριστεί και στο εξωτερικό , αφού φιγουράρουν δίπλα σε δημιουργίες επώνυμων σχεδιαστών παγκόσμιας αναγνώρισης.

Μπορείς να θαυμάσεις το δεύτερο μέρος της συλλογής DUKAS Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013 στις παρακάτω φωτογραφίες.