2/11/12

Τι είναι τα Statement Κολιέ; Βρήκαμε τα 13 αγαπημένα μας, σε χαμηλές τιμές!





Τα Statement Κολιέ είναι πλέον τα αξεσουάρ που έχουν γίνει τάση τελευταία και φυσικά θα τα φορέσουμε και αυτήν την σεζόν!
Τι είναι όμως τα Statement Κολιέ;

Είναι κολιέ που έχουν άποψη και με λίγα λόγια τραβούν τα βλέμματα! Συνήθως είναι λίγο ογκώδη με διάφορα χρώματα, αλλά αυτό δεν είναι κανόνας! Για σένα ένα Statement Κολιέ μπορεί να είναι ένα κολιέ που έχει κάτι ιδιαίτερο και κλέβει την παράσταση όταν το φοράς!

Γιατί λατρεύουμε τα Statement Κολιέ λοπόν; Όχι απλά γιατί είναι μόδα αλλά γιατί μπορούν να εκφράσουν την προσωπικότητα μας, την διάθεση μας, να μεταμορφώσουν ακόμη και το πιο απλό ντύσιμο και φυσικά μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους!

Το Statement Κολιέ μπορείς να το φορέσεις πάνω από το κλειστό σου πουκάμισο, πάνω από το πουλόβερ σου, το πόλο ή το φόρεμα σου! Ο πιο trendy τρόπος με λίγα λόγια για να το φορέσεις είναι να μην ακουμπάει το δέρμα σου αλλά να έρχεται πάνω από το ρούχο σου! Φυσικά δεν υπάρχουν κανόνες , αφού το Statement Κολιέ είναι το αξεσουάρ που θα γίνει όπλο σου για να κάνεις την προσωπική σου στιλιστική δήλωση!


Όσον αφορά με το χρώμα, τόλμησε το και διάλεξε κάτι που απλά να ξεχωρίζει , να κάνει αντίθεση με το υπόλοιπο σου outfit! Εκφράσου λοιπόν με το κολιέ σου!

Στην αγορά θα βρεις πολλά Statement Κολιέ και σε χαμηλές τιμές.

Εμείς επιλέξαμε να σου δείξουμε κάποια, και ίσως βρεις ανάμεσα τους κάποιο που να σε εκφράζει!
Bershka   19.99€
ZARA   17.95€
ZARA   17.95€
Stradivarius   12.95€

Stradivarius   10.95€
PULL&BEAR   12.99€

PULL&BEAR   12.99€

PULL&BEAR   9.99€
Achilleas accessories   €15.12

Achilleas accessories   €15.12
ACCESSORIZE     €26.90

ACCESSORIZE     €19.90

ACCESSORIZE     €24.90