19/7/13

The Body Shop: Έρχονται τα νέα Colour Crush™ Lipstick σε 24 νέες αποχρώσεις!





Η νέα κολεξιόν Colour Crush™ Lipstick από τη The Body Shop είναι μία μοντέρνα παλέτα με 24 εκθαμβωτικά ζωηρές αποχρώσεις lipstick, που η κάθε μία προσφέρει μοναδικό αποτέλεσμα.
Η κολεξιόν αποτελείται από τρεις οικογένειες αποχρώσεων: τις λαμπερές κόκκινες, τις εξαιρετικά γλυκιές ροζ και τις εκλεπτυσμένες φυσικές, σε μία μίξη αγνής απόχρωσης και διακριτικά λαμπερού τελειώματος.

Όποιο και αν είναι το στυλ σας, όποιος και αν είναι ο τόνος της επιδερμίδας σας, ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε μοναδικά χείλη!

Με τόσες πολλές αποχρώσεις να επιλέξετε, μπορείτε να έχετε διαφορετικό look κάθε μέρα! Εμείς λατρεύουμε την κόκκινη έντονη απόχρωση του Red Siren 101, μία τολμηρή και υπέροχη απόχρωση με μία πινελιά από Hollywood glamour. Οι ροζ και βιολετί αποχρώσεις μας αξίζουν χειροκρότημα! Δοκιμάστε τη Red Hot Raspberry 201 για έντονο φούξια και απίστευτο αποτέλεσμα. Για καθημερινή
κομψότητα, επιλέξτε μία ντελικάτη μπεζ απόχρωση.
Ένα από τα αγαπημένα μας είναι το Coral Kiss 315, σε λαμπερή ροδακινί απόχρωση. Διαθέτουν εξαιρετικά προσιτή τιμή και εσείς δεν θα αφήσετε καμία απόχρωση να σας ξεφύγει!

Kάθε ένα από τα μοντέρνα lip colours είναι 100% χωρίς βαναυσότητα σε ζώα, 100% κατάλληλα για
χορτοφάγους και με 100% υπέροχο αποτέλεσμα.

Η νέα κολεξιόν Lipstick που θα κυκλοφορήσει στα καταστήματά της The Body Shop στις 4 Αυγούστου 2013
ΤΙΜΗ:
Colour Crush lipstick σε 24 νέες αποχρώσεις :  11,50€



24 αποχρώσεις!