7/11/13

Angelopoulos Hair Company: Μια νέα τάση κομμωτηρίων!





Το Angelopoulos Hair Company  παρουσιάζει το 1ο κομμωτήριο που κάνει μόνο ισιωτικές θεραπείες στα μαλλιά μας , στο Χαλάνδρι!

θα παρουσιαστεί ένα νέο κατάστημα για να ικανοποιήσει όλες τις γυναίκες και τις ανάγκες των μαλλιών τους.

Ένα κατάστημα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα κομμωτήρια… το 1ο κατάστημα που θα κάνει αποκλειστικά και μόνο ισιωτικές θεραπείες με κερατίνη, για να χαροποιήσει κάθε γυναίκα αλλά και τους άντρες.

Τέλος στα ατίθασα μαλλιά που μας ταλαιπωρούν!
Χάρη στο Angelopoulos Hair Company τα μαλλιά μας θα είναι πάντα λαμπερά, υγιή και χτενισμένα!

Οι ισιωτικές Θεραπείες μαλλιών με κερατίνη  θα σταματήσουν το φριζάρισμα, την ψαλίδα και θα ανανεώσουν τα καμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά.


Η ιστορία του Angelopoulos Hair Company  ξεκίνησε  το 1974 από τον Αγγελόπουλο Χρήστο και την Tζούλη Αγγελοπούλου με την επωνυμία κομμώσεις Αγγελόπουλος.
Μετά από σπουδές στο εξωτερικό ξεκίνησαν το πρώτο τους κομμωτικό σαλόνι στην Πλ.Βικτωρίας. Το 1976, ο Χρήστος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ κουρέματος με 97 συνεχόμενες ώρες κουρεύοντας 270 άτομα.

Η παρούσα επωνυμία 
Angelopoulos Hair Company  ήρθε το 1997 όταν άνοιξαν το σαλόνι της Κηφισιάς πλέον τώρα και με τα παιδιά τους, τον Ιωάννη και τον Νικόλα, που και αυτοί με την σειρά τους είχαν τελειώσει τις κομμωτικές σπουδές τους στο εξωτερικό.

Αργότερα το 2005 άνοιξαν και το επόμενο τους σαλόνι στην Νέα Μάκρη. Επιπλέον, το 2013 άνοιξαν το πρώτο αποκλειστικό κομμωτήριο για 
Brazilian Keratin treatment στο Βουκουρέστι.

Και τώρα το 1ο Κομμωτήριο Angelopoulos Hair Company που κάνει αποκλειστικά και μόνο ισιωτικές θεραπείες με κερατίνη, στο Χαλάνδρι!

Διεύθυνση:
Κολοκοτρώνη 9 & Γκίνης 6 (εμπορικό κέντρο TopShop)
τηλ: 210 6811990

Πληροφορίες: www.braziliankeratintreatment.gr