13/11/13

Bershka: Η κολεξιόν Dressy για τα Χριστούγεννα 2013.






Η Bershka μας παρουσιάζει την Χριστουγεννιάτικη κολεξιόν 2013, μαύρα, βελούδα, διαφάνειες και χρυσές λεπτομέρειες.

Η κολεξιόν Dressy της Bershka για τα Χριστούγεννα 2013 εστιάζει στο μαύρο, με τόνους σε χρυσό-σαμπάνια και μεταλλικές λεπτομέρειες.

Η σειρά περιλαμβάνει σοφιστικέ κομμάτια που δεν χάνουν τίποτα από την τολμηρή φρεσκάδα τους. Κάθε μοντέλο είναι φτιαγμένο για να είναι άνετο και λειτουργικό και να αντικατοπτρίζει τις νέες τάσεις στα βραδινά ρούχα.

Μοντέλα που αγκαλιάζουν το σώμα και καθημερινές γραμμές που εμπνέονται από την skater culture, που φέρνει ένα νέο “sport deluxe” concept στα βραδινά ρούχα, όπως πλούσιες φούστες και λεπτομέρειες όπως το ελαστικό στρίφωμα πάνω σε σορτς με πούλιες.

Το νέο υλικό είναι το neoprene, που δίνει casual look στο μεσάτο cocktail φόρεμα, με φινίρισμα από τούλι στους ώμους.

 Το βελούδο είναι ο πρωταγωνιστής της κολεξιόν, που προσδίδει κομψότητα και ένα ντελικάτο vintage ύφος σε κάθε κομμάτι.

Συμπρωταγωνιστές είναι τα κομμάτια με πούλιες, τούλι και διαφάνειες, σε αντίθετα χρώματα και ντραπέ σχέδια που αναδεικνύουν τη σιλουέτα. Η δεκαετία του ’20 αποτελεί έμπνευση για αυτή την κολεξιόν, με λεπτά και θηλυκά κομμάτια.

Ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, όπου χάντρες και πούλιες προσθέτουν αξία στο κάθε ρούχο. Οι χρυσές λεπτομέρειες παραπέμπουν στις ντίβες της κλασικής εποχής του Χόλιγουντ.

Η εποχή των Χριστουγέννων καλωσορίζει τα εμπνευσμένα από το punk αξεσουάρ και τα XXL κοσμήματα, όπου κυριαρχούν οι τόνοι του χρυσαφί.

Δες λεπτομέρειες από την  κολεξιόν Dressy της Bershka για τα Χριστούγεννα 2013, στις παρακάτω φωτογραφίες.