25/11/13

MAC: Οι Χριστουγεννιάτικες συλλογές 2013. Νεσεσέρ- Kits- Σετ δώρων.






Για τα Χριστούγεννα 2013, η εταιρεία MAC λανσάρει την νέα εορταστική συλλογή μακιγιάζ με τίτλο DIVINE NIGHT αλλά και την συλλογή Stroke of Midnight με συλλεκτικά σετ για δώρα και όχι μόνο, με παλέτες και αξεσουάρ μακιγιάζ σε εντυπωσιακές συσκευασίες και χρήσιμους συνδυασμούς!

Ότι συμβαίνει τη νύχτα παραμένει μυστικό. Η MAC αιχμαλωτίζει τη στιγμή όταν τα φώτα ανοίγουν και μια φωτεινή ένδειξη πολυτέλειας μπορεί να χαρακτηριστεί ως θεϊκή. Υπέροχα χρώματα σε πλούσια τελειώματα για μία αξέχαστη νύχτα που θα τη θυμάστε για πάντα. Μετά τα μεσάνυχτα, το σκοτάδι κρατά καλά φυλαγμένα όλα σας τα μυστικά!

Όλα αυτά κρύβονται πίσω από την αισθητική του γιορτινού μακιγιάζ της  MAC DIVINE NIGHT.

Η συλλογή MAC Stroke of Midnight για τα μάτια είναι σχεδιασμένη για κάθε διάθεση. Τρεις παλέτες κάθε μία με πέντε σκιές, σε υπέροχες ζεστές, ψυχρές και smokey αποχρώσεις. Περιορισμένης κυκλοφορίας μαύρες συσκευασίες με λευκά patterns, και elegant πινελιές του χρυσού.
Τα τσαντάκια και kits, περιλαμβάνει ότι χρειάζεσαι για να ανανεώνεις το μακιγιάζ σου. Κάνε μια εντυπωσιακή είσοδο με χρώματα για τα μάτια και τα χείλη που προορίζονται να τραβήξουν την προσοχή. Τα Brush kits προορίζονται για να σε βοηθήσουν να πετύχεις το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στο δέρμα σου ακριβώς όπως οι επαγγελματίες. Περιορισμένη κυκλοφορίας συσκευασίες.

Το look ολοκληρώνεται με τρεις σκιές ματιών, μία bronzing powder, δυο lipstick και ένα eye kohl. Συνδυάζοντας βαθιά bronze και απαλά ροζ, η ζεστή παλέτα προσώπου Stroke of Midnight, σας χαρίζει ένα σαγηνευτικό look με μια πινελιά λάμψης. Η ψυχρή παλέτα προσώπου Stroke of Midnight με τα βαθιά δαμασκηνί, μωβ και μπλε γκρι σας δίνει μία πιο σοφιστικέ πινελιά.

Δες λεπτομέρειες στις φωτογραφίες που ακολουθούν.






















Περιλαμβάνει αποχρώσεις σε ζεστό κόκκινο που συνδυάζονται άψογα με το χρυσό Lipglass, ένα powder blush σε λαμπερό ροδακινί, έναν καθρέπτη και το 129 πινέλο για πούδρα και ρουζ, είναι ότι χρειάζεστε για το βραδυνό σας μακιγιάζ

. Καλά σχηματισμένα φρύδια, πυκνές βλεφαρίδες και άψογα νύχια, κάθε look ξεκινά με την σωστή προετοιμασία. Το MAC Stroke of Midnight Grooming Kit περιλαμβάνει ένα τσιμπιδάκι φρυδιών, Duo Lash Comb/Brow Brush, Manicure File και ένα καθρέπτη. Πολυτελή συσκευασία έτοιμη για χρήση.

Αυτή τη γιορτινή εποχή ο RuPaul ταιριάζει το αυθεντικό βουργουνδί κόκκινο VIVA GLAM 1 Lipstick με ένα υπέροχο Lipglass σε ένα περιορισμένης κυκλοφορίας Viva Glamorous τσαντάκι. Σε μαύρο σατέν με γυαλιστερές κόκκινες και χρυσές λεπτομέρειες συσκευασία. Το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις - μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ - διατίθεται για την κάλυψη αναγκών σε γυναίκες, άντρες και παιδιά που φέρουν τον ιό HIV / AIDS