23/11/13

H Υβόννη Μπόσνιακ σχεδιάζει την δική της σειρά ρούχων για την BE YOU!






Υβόννη Μπόσνιακ θα λανσάρει την δική της σειρά ρούχων με τίτλο Be You by Yvonne.
Μετά την συνεργασία που είχε το όμορφο μοντέλο για την φωτογράφιση της νέας καμπάνιας της  Be You, (για να δεις την φωτογράφιση κάνε κλικ εδώ), ήρθε η νέα πρόταση...

Η Be You ζήτησε από την Υβόννη να σχεδιάσει μια σειρά ρούχων που να φέρει την υπογραφή της.

Έτσι λοιπόν σύντομα θα δούμε την πρώτη συλλογή ρούχων Be You by Yvonne, που θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και μέσω ενός eshop στις 9 Δεκεμβρίου.

Η  νέα σειρά prêt a porter ρούχων για την εταιρεία BE YOU δια χειρός Υβόννης Μπόσνιακ , δημιουργήθηκε με γνώμονα το προσωπικό στυλ της Υβόννης.

Τη νέα αυτή σειρά τη χαρακτηρίζει η κομψότητα, για κάθε ώρα της ημέρας. Body conscious, δημιουργίες, αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα, ενώ κυριαρχούν οι απλές γραμμές, οι μονοχρωμίες, τα καλής ποιότητας υφάσματα και οι λεπτοδουλεμένες ραφές.




Πιστή στη φιλανθρωπική της δράση, η Υβόννη σχεδιάζει μία σειρά από κασκόλ και φουλάρια, των οποίων τα έσοδα θα διατίθενται εξ ολοκλήρου στην μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ –ΊΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ- «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ» με στόχο την Κοινωνική & Επιστημονική Δράση και πιο συγκεκριμένα:

1. την πλήρη στήριξη (ιατρική & οικονομική) απόρων ασθενών με καρκίνο του μαστού
2. την αφύπνιση του πληθυσμού σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης
3. την εκπαίδευση και στήριξη νέων επιστημόνων σε θέματα μαστού (εκπαιδευτικά σεμινάρια, υποτροφίες κτλ) καθώς και
4. την επιστημονική έρευνα


Σύντομα νέες λεπτομέρειες!