27/2/14

Η Bershka λανσάρει την πρώτη της σειρά Καλλυντικών, BEAUTY.






Αυτό τον Μάρτιο, η Bershka παρουσιάζει την πρώτη της σειρά καλλυντικών για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2014.

Η κολεξιόν είναι λαμπερή και τολμηρή και αποτελείται από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για τα νύχια, τα χείλια, τα μάγουλα και τα μάτια.

Κάνει έκδηλη τη διασκεδαστική πλευρά της Bershka, με ζωηρές λεπτομέρειες που περιλαμβάνουν pop-art illustrations και graffiti labels καθώς και υπέροχες ασημί και λευκές συσκευασίες.



Lip Collection

Η σειρά Lip collection είναι μια συλλογή από lip gloss και κραγιόν σε κλασικά και αγαπημένα χρώματα. Από το εξωτικό πορτοκαλί μέχρι το κλασικό κόκκινο και το γλυκό ροζ, η κολεξιόν ταιριάζει με όλους τους τύπους δέρματος. Σε μέγεθος τσέπης, το Lip Gloss περιλαμβάνει επίσης στη θήκη του μικρό καθρέφτη και φωτάκι, επιτρέποντας να φρεσκάρετε το look σας όπου κι αν είστε.



Nail Collection

Η σειρά nail collection περιλαμβάνει το τέλειο χρώμα για κάθε περίσταση, από χαριτωμένα παστέλ μέχρι τολμηρούς κόκκινους και πορτοκαλί τόνους. Και με τα χρώματα να ανανεώνονται κάθε μήνα, δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην ακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας!



Blush Collection

Προσθέτοντας απαλή λάμψη στα μάγουλα, η σειρά Blush collection είναι υπέροχα θηλυκή. Μια multi παλέτα σας επιτρέπει να αλλάζετε τον τόνο από μπρονζέ σε ρόδινο με μία κίνηση. Χρησιμοποιήστε τα απαλά πινέλα της Bershka για ένα τέλειο αποτέλεσμα, κατάλληλο για πρωινό και βραδυνό make-up!


Eye Collection

Για να συμπληρώσετε το τσαντάκι του μακιγιάζ σας, η σειρά Eye φέρνει ένα στοιχείο fun στο look σας. Είτε θέλετε έντονα είτε φυσικά μάτια, υπάρχει μια πλειάδα χρωμάτων να διαλέξετε, με τρεις ευέλικτες παλέτες σε electric blue, smokey shades και γήινους τόνους. Και για να αναδείξετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας, χρησιμοποιήστε τα μαλακά eyeliner της Bershka.


Η σειρά καλλυντικών της Bershka θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και online από τα μέσα Μαρτίου 2014.