4/11/14

Η νέα κολεξιόν DAY by Billy Sabbado Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015






H νέα κολεξιόν DAY by Billy Sabbado Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015 είναι εμπνευσμένη από την κουλτούρα της Μεσογείου και χαρακτηρίζεται από θηλυκότητα, αισθησιασμό και πολυτέλεια, διατηρώντας παράλληλα το διαχρονικά κομψό και classy ύφος των Day.

Τα γήινα χρώματα, τα aztec και φλοράλ σχέδια, τα λαχούρια, τα κρόσσια και τα animal prints συνθέτουν την ethnic διάθεση της συλλογής, ενώ δεν λείπουν τα καρό υφάσματα και οι δερμάτινες λεπτομέρειες.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογραφήθηκε σε ρόλο αμαζόνας στους χώρους του κτήματος Δέδα, σε ένα σκηνικό που θυμίζει ανατολίτικο παραμύθι.

Τα εντυπωσιακά κοσμήματα, ευγενική παραχώρηση του Λυκείου Ελληνίδων, δίνουν ένα ιδιαίτερο ethnic ύφος, αποδεικνύοντας πως ό,τι είναι εκλεκτό είναι πάντα in fashion.

Αφεθείτε στην multicultural μαγεία της φετινής κολεξιόν, με μοναδικά ρούχα που αναδεικνύουν τις γυναικείες γραμμές και κερδίζουν τις εντυπώσεις!



Τα ρούχα DAY BILLY SABBADO θα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Για να μάθεις τα σημεία πώλησης κάνε κλικ εδώ.

Δες την νέα κολεξιόν DAY BILLY SABBADO Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015, στις παρακάτω φωτογραφίες.