5/11/14

Oysho Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015. Η νέα κολεξιόν.








Η Oysho παρουσιάζει την κολεξιόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015 δίνοντας ξεκάθαρη έμφαση στο μινιμαλισμό.

Σε αυτή την καμπάνια, το τοπ μόντελ Bette Franke παίρνει θέση μπροστά στο φακό του φωτογράφου Alasdair McLellan για να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια Φθινόπωρο-Χειμώνας 14-15 της Oysho

Από ένα loft στο κέντρο του Λονδίνου, το μοντέλο Bette Franke μας μεταδίδει ξεκάθαρα τις αξίες της νέας κολεξιόν της Oysho: θηλυκότητα, απλότητα και φυσικότητα.

 Η Oysho παρουσιάζει μια κολεξιόν αφιερωμένη σε μια γυναίκα αυθεντική, φυσική και χωρίς υπερβολές, με κύριο χαρακτηριστικό της την ήρεμη, χαλαρή στάση.

Η κολεξιόν Oysho Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015 ανταποκρίνεται σε ένα casual και λειτουργικό τρόπο ζωής που δίνει μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες.

 Το λευκό χρώμα γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής, τόσο στα πιο βασικά κομμάτια όσο και στους συνδυασμούς διαφορετικών αποχρώσεων, υλικών και υφασμάτων.



Απλά σχέδια, χαλαροί όγκοι και λιτές γραμμές συνθέτουν ένα effortless style.
Τα εσώρουχα συνδυάζονται αρμονικά με κομμάτια από τρικό και ζακάρ, ενώ τα κορμάκια και φανελάκια κλέβουν την παράσταση σε μια καμπάνια που κάνει τάση τα εσώρουχα.

 Ρούχα όπως μακριές κάπες και πόντσο folk έμπνευσης, συνδυασμένα με casual looks που ξεχωρίζουν για τα απαλά και αιθέρια υλικά τους, κερδίζουν τις εντυπώσεις χάρη στην άνεση και τη λειτουργικότητά τους.

 Η Oysho προτείνει μια διακριτική και ντελικάτη κολεξιόν για το φθινόπωρο και το χειμώνα, με καθαρές γραμμές και minimal στυλ, που απευθύνεται σε μια γυναίκα με προσωπικότητα που θέλει να εκφράζει τον τρόπο ζωής της μέσα από το ντύσιμό της.

Δες την νέα καμπάνια της Oysho Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015 στις παρακάτω φωτογραφίες: