14/3/15

Bershka Άνοιξη Καλοκαίρι 2015. Δες την νέα Καμπάνια






Τα εξωτικά σημεία του Μαρακές επιλέχθηκαν για την παρουσίαση της κολεξιόν Bershka Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015. Ένα γρήγορο διάλειμμα στο Μαρόκο για μια παρέα τριών φίλων είναι το θέμα της καμπάνιας.

Η Καλιφόρνια του ’70 είναι η έμπνευση της κολεξιόν που χαρακτηρίζεται από στυλ Bohemian και folk.

Φωτεινά παντελόνια, μακριά φορέματα, άνετες μπλούζες και φούστες σε γραμμή Α συνθέτουν μια κολεξιόν με καθαρές αναγωγές στη δεκαετία των “Gypsy”.

Το εορταστικό look ενισχύεται από τη folk σιλουέτα με λεπτά φορέματα, γιλέκα, ρούχα με κεντημένες λεπτομέρειες και υφάσματα κιπούρ και κροσέ. Το λευκό έχει κυρίαρχη παρουσία, ιδίως στις άνετες και λεπτές μπλούζες. Οι φυσικοί τόνοι και της τερακότας συνδυάζονται με λουλουδάτα τυπώματα και κεντήματα.

Αγαπημένα κομμάτια της εποχής αυτής ανακτώνται από τις ντουλάπες,όπως τα εξώπλατα, ψηλόμεσα παντελόνια και τα jackets με κρόσσια.


Για τα νεαρά κορίτσια, προτείνεται ένα πιο άνετο και casual στυλ,που περιλαμβάνει σορτς με κορδόνια, κιμονό και μοτίβα floral και έθνικ.

Η κολεξιόν συνδυάζει ρούχα όπως φόρμες εργασίας, ναυτικά παντελόνια, κοντά T-shirts με μηνύματα και denim σε μεγάλη ποικιλία.

Τα μουσικά φεστιβάλ δείχνουν την επιρροή τους σε ένα στυλ που κυριαρχείται από την άνετη, μποέμ σιλουέτα, με floral τυπώματα.

Το ρομαντικό στυλ επίσης ανακάμπτει στο λευκό total look, στους τόνους του βατόμουρου και του κίτρινου και στα μακριά φορέματα.

Δες αναλυτικά την καμπάνια Bershka Άνοιξη Καλοκαίρι 2015 στις φωτογραφίες που ακολουθούν.