14/3/15

Η νέα καμπάνια της Oysho για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2015





Η Oysho λανσάρει τη νέα της κολεξιόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2015 μέσα από μια καμπάνια που ξεχωρίζει για τις λιτές και καθαρές γραμμές της και απευθύνεται σε μια κοσμοπολίτισσα, γεμάτη θηλυκότητα γυναίκα.

Η Ολλανδή Sanne Vloet είναι το μοντέλο που επιλέχθηκε για να ενσαρκώσει την εν λόγω γυναίκα και ο Alasdair McLellan είναι ο φωτογράφος που μας μεταφέρει μέσα από το φακό του σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με μίνιμαλ αέρα, όπου το λευκό κλέβει την παράσταση.

Η Oysho εξελίσσει και τελειοποιεί τον όγκο των ενδυμάτων της που βασίζονται σε λιτά πατρόν για να μεταμορφωθούν στη συνέχεια σε μοναδικά κομμάτια από υφάσματα υψηλής ποιότητας όπως το λινό, η δαντέλα γκιπούρ και το φυσικό βαμβάκι. Τα φινιρίσματα σε μεταλλικούς τόνους, όπως ασημί και χρυσό, προσδίδουν μία πινελιά φινέτσας στη συλλογή που αντανακλά φως και φρεσκάδα.

Στη νέα κολεξιόν βρίσκουμε κομμάτια που ενισχύουν το δυναμισμό και την κίνηση της γυναικείας σιλουέτας όπως ντε πιες σύνολα, ριχτές ολόσωμες φόρμες, φορέματα οριεντάλ έμπνευσης, φαρδιά μπλουζάκια με διάφορους όγκους και palazzo παντελόνια.

Η κολεξιόν κινείται σε μία ευρεία γκάμα αποχρώσεων που παίζουν με το φως και τις αντιθέσεις.

Το σήμα κατατεθέν της χρωματικής παλέτας είναι το λευκό που αναδεικνύεται σε χρώμα-πρωταγωνιστής της σεζόν και συνδυάζεται με πιο απαλούς και παστέλ τόνους, όπως το γαλάζιο και το ροζ.