25/4/15

Μαγιό Bershka Καλοκαίρι 2015. Η νέα κολεξιόν.





Το πνεύμα boho και η αγάπη για τα φεστιβάλ κάνουν την κολεξιόν μαγιό της Bershka απαραίτητο αξεσουάρ για αυτό το καλοκαίρι.

Η κολεξιόν μαγιό Bershka Καλοκαίρι 2015 ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας, με σημείο κλειδί το στυλ ’70 και λεπτομέρειες όπως τα κρόσσια, τα crochet τοπ και τα vintage μοτίβα. Ξεχωρίζουν επίσης κομμάτια με έμπνευση από τα σπορ και τα εσώρουχα, όπως το neon κίτρινο μπικίνι με ροζ λάστιχο, σε σπορ σχέδιο.

Το μπικίνι πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν. Διαθέσιμο σε μεγάλη γκάμα σχεδίων, το μπικίνι αποτελείται από φαρδύ thong με ψηλή μέση ή κοψίματα και τοπ σε διάφορα σχέδια, όπως τρίγωνο, μπούστο ή στράπλες bandeau ή halter.

Η πιο glamorous εκδοχή είναι αυτή του στράπλες, ένα ολόσωμο μαγιό που κολακεύει τη σιλουέτα, παρουσιάζοντάς την πιο λεπτή, χάρις στις λεπτές λωρίδες στην πλάτη.


Η γκάμα των χρωμάτων είναι μεγάλη και περιλαμβάνει τυπώματα φύλλων φτερών και animal, αλλά και μονοχρωμίες σε παστέλ και acid-neon τόνους. Οι λεπτομέρειες  κάνουν τη διαφορά, κοψίματα, φαρδιά λάστιχα, λωρίδες, σε μια συλλογή που φαίνεται υπέροχη τόσο στη θάλασσα όσο και την πισίνα.