25/4/15

Ρούχα παραλίας Oysho Καλοκαίρι 2015. Η νέα καμπάνια






Η Oysho μας μεταφέρει σε ένα τοπίο με αμμουδερές παραλίες και καταγάλανο ουρανό για να παρουσιάσει τη νέα της καμπάνια Beachwear Άνοιξη Καλοκαίρι 2015.

Πίσω από το φακό του φωτογράφου Alasdair McLellan, το τοπ μόντελ Eliza Cummings ενσαρκώνει μια γυναίκα που αντλεί τη δύναμη του χαρακτήρα της μέσα από την αρμονική συνύπαρξη με τα στοιχεία της φύσης.

Η Oysho ξεκινά ένα νέο ταξίδι και σε προσκαλεί να γνωρίσεις τα hot spots της διαδρομής.

TIE – DYE

Η συγκεκριμένη τεχνική βαφής, με σαφείς αναφορές στη δεκαετία του 70, επιστρέφει δυναμικά και καθιερώνεται ως μία από τις πιο αυθεντικές τάσεις της σεζόν.

Η Oysho την ενσωματώνει σε δημιουργίες από φυσικά υφάσματα και άνετες γραμμές που συνδυάζονται και με άλλα τυπώματα, όπως το μπατίκ και οι ναυτικές ρίγες, αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές για ένα ακόμη καλοκαίρι.







TOTAL WHITE

Το λιτό και απέριττο λευκό δημιουργεί υπέροχες αντιθέσεις με την ευρεία γκάμα υφασμάτων που επιστρατεύει η Oysho για τη φετινή σεζόν, όπως το κροσέ, το βαμβάκι και το φυσικό λινό. Άνετα, ελαφριά κι ευκολοφόρετα ρούχα που ακτινοβολούν φως και φρεσκάδα.




SOFT DENIM

Το soft denim δίνει το παρόν σε αυτή την κολεξιόν μέσα από casual και ελαφριά ρούχα, όπως σαλοπέτες, αμάνικα πουκάμισα και palazzo παντελόνια, δημιουργώντας ένα μίνιμαλ και αφαιρετικό look.



KHAKI

Το φετινό καλοκαίρι παίρνουμε έμπνευση από τις αποχρώσεις που παραπέμπουν σε σαφάρι: χακί, μπεζ, τερακότα… φυσικά χρώματα και υφάσματα που συνδυάζονται ιδανικά με animal print ή με το κλασικό δίπτυχο black &white.