18/8/15

Massimo Dutti Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016. Η νέα καμπάνια.






Το Φθινόπωρο έρχεται όταν τα πρώτα φύλλα πέφτουν από τα δέντρα και οι πορτοκαλί τόνοι δεσπόζουν στους δρόμους. Καφέ χρώμα, χοντρά μάλλινα ρούχα, χαλαρά σαββατοκύριακα μπροστά στο τζάκι, είναι η εικόνα της πιο μαγευτικής αλλά και μελαγχολικής εποχής.

Αυτό το φθινόπωρο, ο Mario Testino, μέσα από τους φωτογραφικούς φακούς του και με τα μοντέλα Cameron Russel και Sean Richard, συνεχίζει να παρουσιάζει τη Massimo Dutti σε μια κολεξιόν γεμάτη από δελεαστικά χρώματα, υφάσματα και αισθήσεις.

Η Massimo Dutti προχωρά ένα βήμα παραπέρα με μια κολεξιόν που ξεπερνά τα τυπικά φθινοπωρινά ρούχα και προσφέρει ένα boho στυλ που εισβάλει στη νέα εποχή για να ζωντανέψει τα πιο μινιμαλιστικά formalwear.

Τα ρούχα εμπνέονται από κλασικές ταινίες του σινεμά του ’70, που διαμόρφωσαν τη μόδα, φέρνοντας παράλληλα μια νότα νοσταλγίας. Από το σουέντ με κρόσσια μέχρι τα cord παντελόνια και τα εμπριμέ πουκάμισα, το denim και το δέρμα είναι διαχρονικά. Η ποικιλία των χρωμάτων είναι μεγάλη, από καφέ, καμηλό ή μωβ μέχρι μπλε της θάλασσας και φωτεινό πράσινο. Όλα συνδυάζονται σε διαφορετικά υφάσματα για να δημιουργήσουν μια ζεστή, άνετη και κομψή ατμόσφαιρα.


Η γυναικεία κολεξιόν Massimo Dutti Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016 βασίζεται στο concept της εσωτερικής δημιουργίας και απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 25 ως 45 ετών: η σύγχρονη γυναίκα της πόλης που είναι πρακτική, κομψή και μοντέρνα, που εμπιστεύεται το στυλ της και ξέρει τι θέλει. Η γυναίκα που αναζητά το προσωπικό στυλ χωρίς να αγνοεί τις διεθνείς τάσεις της μόδας.

Η γυναικεία κολεξιόν αποτελείται από διαφορετικές σειρές ρούχων, αξεσουάρ και αρωμάτων. Κάθε σεζόν προσφέρει μια αρμονική επιλογή τάσεων, στυλ, χρωμάτων και υφών.