20/8/15

Oysho Φθινόπωρο 2015. Η νέα καμπάνια “La Beauté”.







Η Oysho παρουσιάζει την καινούργια καμπάνια για το Φθινόπωρο του 2015, εμπνευσμένη από την ποίηση “La Beauté” του Charles Baudelaire.

Η πόλη του Παρισιού και του ποιητή Baudelaire δίνουν έμπνευση σε μία καμπάνια όπου το φως πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία για την ομορφιά.

Το μοντέλο Larissa Hofmann, ποζάροντας στον φακό του φωτογράφου Thomas Lohr, αντιπροσωπεύει τη φύση του ωραίου και μας μεταφέρει σε μια τέλεια, απλή και ήρεμη αισθητική, στην οποία μας φέρνει κοντά η κολεξιόν της Oysho για το φετινό φθινόπωρο.

Η Oysho παρουσιάζει μια κολεξιόν εσωρούχων με σοφιστικέ χαρακτήρα σε άνετα σχέδια και με τα απαραίτητα διαχρονικά κομμάτια, δημιουργημένα από μια ανάμιξη υφασμάτων, όπως το φυσικό βαμβάκι και τη δαντέλα.



Το μαύρο αντικατοπτρίζεται στα πιο λεπτά και αισθησιακά εσώρουχα, συνδυάζοντας νέες τεχνικές προτάσεις που περιλαμβάνουν διχτυωτά και δαντελωτά υφάσματα.

Μια από τις σπουδαιότερες καινοτομίες γι΄αυτή τη σεζόν είναι η πρόταση νέων χρωμάτων όπως το μελιτζανί, το βυσσινί, το μουσταρδί και το καφέ. Αυτές οι αποχρώσεις αναμιγνύονται σε εσώρουχα που δείχνουν επίσης μια νέα εκδοχή σχεδίων που εμπνέεται από τη δεκαετία του ΄70.

Ψηλόμεσα, τριγωνικά σουτιέν και κορμάκια με ντεκολτέ είναι τα νέα must have αυτής της σεζόν.

Η Oysho εξακολουθεί να προωθεί τη γυναίκα που εκτιμά την αρμονία στο ντύσιμό της, την απλότητα των σχημάτων και τις λεπτομέρειες.