28/8/15

Μόδα υψηλής τεχνολογίας με το νέο Samsung Galaxy S6 edge+




Η τεχνολογία «φλερτάρει» με την μόδα στην πιο πρόσφατη συνεργασία της Samsung με γνωστά ονόματα του χώρου.
Μέσα από μια ξεχωριστή παρουσίαση, η Samsung λάνσαρε το νέο «μοντέλο» της, Galaxy S6 edge+, συνεργαζόμενη με μια σειρά ανθρώπων που καθορίζουν τις τάσεις της μόδας.

Για την παρουσίαση του νέου smartphone, η Samsung συνεργάστηκε με το διάσημο φωτογράφο μόδας, Steven Klein και με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του V Agency, Stephen Gan, οι οποίοι συνέβαλαν στη δημιουργία του Samsung Fall Lookbook, με πρωταγωνίστριες τις Bella Hadid και Xiao Wen Ju.


Το lookbook έχει ως κεντρική ιδέα τα συναισθήματα και παρουσιάζει τη σχέση της τεχνολογίας με το πλήθος συναισθημάτων που μπορεί να διεγείρει. Η Samsung πιστεύει ότι η τεχνολογία είναι ένας παγκόσμιος συνδετικός κρίκος που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Από ένα selfie κάποιου φίλου μας μέχρι ένα μήνυμα από ένα αγαπημένο πρόσωπο, η τεχνολογία δημιουργεί ενθουσιασμό, προκαλεί χαρά, διεγείρει το πάθος και καλλιεργεί την ελπίδα. Αυτή η μοναδική δυνατότητα της τεχνολογίας να προκαλεί πλήθος συναισθημάτων προσφέρει στη Samsung την έμπνευση να δημιουργεί ουσιαστικές καινοτομίες, προσφέροντας το μέλλον στους καταναλωτές, σήμερα.

Όταν ο Steven Klein ρωτήθηκε ποια ήταν η έμπνευση πίσω από το lookbook, απάντησε «Ορισμένοι άνθρωποι θεωρούν την τεχνολογία απρόσωπη, αλλά στην πραγματικότητα είναι ιδιαίτερα προσωπική και συναισθηματική. Τεχνολογία, όπως αυτή της Samsung, συνδέει τους ανθρώπους όπως ποτέ άλλοτε.

Αυτή ακριβώς η αίσθηση της σύνδεσης μάς ενέπνευσε να τονίσουμε το πλήθος των συναισθημάτων που μπορεί να προκαλέσει κάτι τόσο απλό όσο ένα γραπτό μήνυμα, μια φωτογραφία ή ένα τηλεφώνημα».

Μπορείτε να δείτε το lookbook των Samsung Galaxy S6 edge+ στις παρακάτω φωτογραφίες.