29/8/15

ZARA Φθινόπωρο Χειμώνας 2015. Οι τάσεις της νέας σεζόν ~ THE FALL REPORT





Το νέο Lookbook της αλυσίδας καταστημάτων ZARA έχει τίτλο THE FALL REPORT και επικεντρώνεται στις τάσεις της νέας σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2015.

BOHO:
To boho style θα συνεχίζει να είναι τάση και την νέα σεζόν, με φλοράλ, maxi παλτό, mix and match συνδυασμοί που υποστηρίζουν το bohemian style.

RETRO:
Το ρετρό στυλ είναι ακόμη μια τάση που πρωταγωνιστεί την νέα σεζόν. Midi φούστες, βουργουνδί χρώμα και prints,πλισέ υφάσματα αλλά και τα δεσίματα φιόγκοι στο γιακά είναι κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά του ρετρό ύφους.

ROCK:
Ροκ αισθητική και αυτή την σεζόν με τα tweed παλτό και σακάκια,δέρμα και το μαύρο χρώμα.


MOD:
Η μόδα των mods έσπασε το φράγμα του χρόνου, έτσι την συναντάμε και αυτήν την σεζόν στα καταστήματα ZARA. Σουέτ, επιρροές των 60's ,έντονα χρώματα και κοριτσίστικο παιχνιδιάρικο ύφος. Η Α γραμμή ,χαρακτηριστική πινελιά στα φορέματα.

GOTHIC:

Βελούδο, δαντέλα, στρατιωτικά παλτό και μανίκια καμπάνια, συνθέτουν ένα γκόθικ στυλ για όσες ψάχνουν μια ιδιαίτερη και επιβλητική στιλιστική επιλογή.

TAILORING:
Το ανδρόγυνο ύφος με τις άνετες παντελόνες καμπάνα σε ύφασμα ψαροκόκαλο και τα φλατ παπούτσια αποτελούν μια ακόμη τάση για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2015- 2016.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο νέο Lookbook ZARA Φθινόπωρο Χειμώνας 2015, THE FALL REPORT, στις φωτογραφίες που ακολουθούν.





















Επιπλέον προτείνουμε...