9/9/15

Bershka Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-16. Η νέα καμπάνια





Για το Xειμώνα 2015, η Bershka παρουσιάζει μια νεανική κολεξιόν, casual, με αστικό look, όπου τα βασικά χαρακτηριστικά είναι ο πλούτος των υφασμάτων και οι λεπτομέρειες στο φινίρισμα των ρούχων.

Η κολεξιόν της Bershka Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-16 εφευρίσκει ξανά τη χρήση υλικών εμπλουτίζοντάς τα με νέα φινιρίσματα όπως εφέ φθαρμένου δέρματος ή απομίμηση σουέντ με στάμπες, αλλά και επανεμφάνιση ρουστίκ υφασμάτων.

Η σιλουέτα long fit διακρίνεται, παίζοντας με επικαλύψεις και μπέρδεμα υφών. Το denim είναι παρόν σε ακόμα πιο destroyed εκδοχή, ταιριάζοντας σε όλες τις κολεξιόν νέα εφέ πετροπλυμμένου και νέες γραμμές.

Τα βασικά προφίλ χωρίζονται σε τέσσερις διακριτές τάσεις: Dark Victorian, Urban Ethnic, Neomilitary και Bohemian Baroque.

DARK VICTORIAN
Οι ιστορικές επιρροές της Βικτοριανής εποχής μπερδεύονται με μια πιο ροκ τάση. Ντελικάτα υφάσματα, όπως η δαντέλα, συνδυάζονται με δέρμα και σουέντ, μεταλλικές λεπτομέρειες, αλυσίδες και καψούλια.
Το μαύρο είναι η βάση της κολεξιόν, μαζί με γκρι μελανζέ και μεταλλικό φινίρισμα.

ETHNIC URBANΗ επιστροφή των πιο ρουστίκ υφασμάτων, παραδοσιακών στοιχείων και η τάση των ethnic και αστικών επιρροών δίνουν σε αυτή την κολεξιόν ένα πιο άνετο look.
Χακί, εκρού και καφέ χρώματα συνδυάζονται με γεωμετρικά τυπώματα σε ponchos και jackets.

NEOMILITARY
Το military concept επιστρέφει αυτό το χειμώνα, με έμφαση σε λεπτομέρειες όπως οι στρατιωτικές ρίγες στα παλτό και τα τυπώματα camouflage. Οι χακί χρωματικοί τόνοι ξεχωρίζουν.

BOHEMIAN BAROQUE
Η αφθονία των λεπτομερειών εμφανίζεται για μια ακόμα φορά, με μεταλλικά φινιρίσματα και εξωτερικές ραφές σε ασημί και χρυσαφί εφέ, και συνδυάζονται με πούλιες και καρφιά.
Βελούδο devoré και άμψεις από lurex επιστρέφουν, για να γίνουν απαραίτητο στοιχείο στις φόρμες. Φυσικά και dusty χρώματα συνδυάζονται, ενώ επιστρέφει το μπορντό.