9/9/15

Stradivarius Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016. Η νέα καμπάνια ''My name is CATE ''






Η πρόταση της Stradivarius για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2015 έρχεται γεμάτη έμπνευση από τα 70s και διηγείται μια ιστορία για τη μουσική και τα συναισθήματα. Το μοντέλο Cate Underwood ενσαρκώνει μια DJ που αφηγείται τα αισθήματα και τις σκέψεις της όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή, η μουσική είναι το πάθος της και αυτό που της δίνει ενέργεια.

 «Πραγματικά αγαπώ το πόσο μεγάλη είναι αυτή η αίσθηση , ώρες πριν ανέβω ζωντανά στη σκηνή.
Απόψε πρόκειται να κάνω τις μουσικές επιλογές μου ως Dj και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Πραγματικά αγαπώ τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιδρούν ακούγοντας την μουσική που παίζεις , να βλέπεις χαμόγελα γύρω σου, να αισθάνεσαι τον υπέροχο παλμό…

Ξέρετε; Θα πρέπει πάντα να εκφράζεσαι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, από όλες τις διαφορετικές οπτικές γωνίες, και κάνοντας αυτό που αγαπάς. Με τα ρούχα είναι το ίδιο, είναι απλά ένας τρόπος να είσαι ο εαυτός σου.
Αγάπη για μένα είναι τα πάντα. Πιστεύω ότι οτιδήποτε κάνουμε, οτιδήποτε μας οδηγεί σε κάτι μεγαλύτερο, σε μεγαλύτερα όνειρα, στο να είμαστε χαρούμενοι… είναι πραγματική αγάπη. Και μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου και να δημιουργήσεις μια νέα ιστορία, ένα νέο κομμάτι, μια νέα δύναμη…

Μπορείς να γράψεις, να τραγουδήσεις, να διαβάσεις, να τρέξεις…


Ο χρόνος δεν έχει κανένα νόημα όταν αισθάνεσαι τον παλμό.
Είστε έτοιμοι; Γιατί εγώ είμαι»
.

Οι φωτογράφοι Bèla Adler και Salvador Fresneda βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και απαθανατίζουν της ουσία της κολεξιόν, με έντονη την έμπνευση από τη δεκαετία ’70. Μια ανανεωμένη ματιά στη μόδα της εποχής, απ’ όπου δεν λείπουν τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία, όπως η γραμμή Α στις φούστες και τα flared παντελόνια καμπάνα.

GLAM ROCK

Το ροκ του ’70 επηρεάζει σαφώς τα απαραίτητα της σεζόν. Τα κρόσσια εξελίσσονται στα δερμάτινα κομμάτια όπως τα γιλέκα και τα jackets, εμφανίζονται ανάλαφρα floral print φορέματα και fit &flare σιλουέτα, σε glamourous ροκ looks.


Το απόλυτο groupie στυλ έρχεται με τις A-line φούστες και παλτό στην ίδια σιλουέτα. Τα snake prints και αναμνήσεις από το Rodeo (τρουκς, εξωτερικές ραφές στις μπλούζες και λεπτομέρειες western) αναμιγνύονται σε έναν trendy και άνετο συνδυασμό.

Βασικά στοιχεία είναι επίσης το βελούδινο blazer, οι φούστες με λεπτομέρειες βαφής και τα λεπτά φουλάρια που δίνουν έντονο πνεύμα ’70 σε κάθε look.

RETRO 70's

Η πιο ρετρό πλευρά των 70s εμφανίζεται στα γεωμετρικά σχέδια, τα patchwork και τα καρφιά, δίνοντας ένα αστικό και preppy στυλ.
Το denim αναβιώνει σε φορέματα, φόρμες και φούστες: ρούχα από denim με έντονο το θηλυκό στοιχεία.
Είναι βασικά κομμάτια για αυτή τη σεζόν και συνδυάζονται με patchwork suede ή snake prints.

Ξεχάστε την κλειστή λαιμόκοψη ή τα flared παντελόνια, επίσης βασικοί εκπρόσωποι αυτής της τάσης.