9/5/12

Η BENETTON δίνει δώρο πολύχρωμα HEADPHONES με αγορές άνω των 60 ευρώ!





Η United Colors of Benetton ενισχύει το χρώμα στην νέα ανοιξιάτικη συλλογή της και τα καθημερινά ρούχα ανανεώνονται με μία ένεση ζωντάνιας. Η γκαρνταρόμπα σας είναι στα καλύτερα της την Άνοιξη 2012, με δυναμικά χρώματα να κυριαρχούν στις εμφανίσεις σας.
Κοντομάνικες μπλούζες, T-shirt, φορέματα και σακάκια σε ζωηρά χρώματα που μεταμορφώνουν και το πιο ουδέτερο σύνολο.

Για το Σαββατοκύριακο, το στενό ξεβαμμένο τζιν είναι η ιδανική επιλογή. Οι Fashionistas αγωνίζονται για το ποια θα αποκτήσει πρώτη τη συλλογή επηρεασμένη από το στυλ του σέρφερ. Στη United Colors of Benetton θα βρείτε ξεθωριασμένο γαλάζιο, σκονισμένο ροζ, και όλες τις αποχρώσεις της ίριδας.

Στο γραφείο, μη διστάσετε να βάλετε χρώμα στις εμφανίσεις σας. Συνδυάστε τα σύνολα σας με ένα χαρούμενο φόρεμα, ένα εκκεντρικό παντελόνι και μία δυναμική στενή φούστα. Υπέροχα κομμάτια σε άνετες γραμμές και μεταξωτά υφάσματα, δημιουργούν την αίσθηση της επισημότητας, με πρωταγωνιστή την άνεση σε όλες σας τις εμφανίσεις.

Η United Colors of Benetton δημιούργησε μία χρωματιστή ανοιξιάτικη συλλογή που προσαρμόζεται σε κάθε εμφάνιση, από ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο μέχρι μία απαιτητική μέρα στο γραφείο. Ανανεώστε το στυλ σας και δώστε χρώμα στην γκαρνταρόμπα σας με δυναμικά κομψά
σύνολα.

Και αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος! Αν αναζητάτε το καλύτερο αξεσουάρ για αυτό το καλοκαίρι δε χρειάζεται να ψάξετε άλλο!

Η United Colors of Benetton θα σας το δώσει ΔΩΡΕΑΝ!

Από τις 11 μέχρι τις 20 Μαΐου με αγορές άνω των 60 ευρώ, θα πάρετε δώρο ένα ζευγάρι ακουστικά state-of-the-art σε υπέροχα χρώματα!


Τι περιμένετε … Γιορτάστε το καλοκαίρι με χρώμα και μουσική, παρέα με τη United Colors of Benetton!