9/5/12

Η Καλοκαιρινή Τάση ειναι τα Νύχια σε Κορνίζα!!







Το Μανικιούρ που θεωρείται η τελευταία τάση στο nail art για το Καλοκαίρι 2012 είναι τα Νύχια Κορνίζα ή αλλιώς Border Nails ή Outline Manicure.

Το σχέδιο αυτό στα Νύχια συνδυάζει 2 χρώματα. Το ένα χρώμα είναι η βάση και το δεύτερο λειτουργεί σαν κορνίζα γύρω γύρω στο νύχι. Η επιλογή των χρωμάτων γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείται αντίθεση.

Υπάρχουν 2 τρόποι να κάνεις το σχέδιο Border Nails στα νύχια σου.

Πρώτος τρόπος

Βάφεις κανονικά όλα τα νύχια σου με το χρώμα της επιλογής σου και το αφήνεις να στεγνώσει.
Με το δεύτερο χρώμα που έχεις επιλέξει να κάνεις την κορνίζα στα νύχια σου, περνάς το περίγραμμα. Για να διευκολυνθείς μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πινέλο λεπτό ώστε να μπορείς να κάνεις τις λεπτομέρειες.


Επειδή όσο σταθερό χέρι και να έχεις, είναι λογικό να βάψεις και το δέρμα σου, με ασετόν και ένα πινέλο καθάρισε όποιες ατέλειες δημιουργηθούν.

Εναλλακτικά μπορείς να απλώσεις βαζελίνη στο δέρμα σου γύρω από το νύχι. Όταν αφήσεις να στεγνώσει το βερνίκι στο δέρμα, θα σταθεροποιηθεί σαν λάστιχο και απλά θα το τραβήξεις για να φύγει και δεν θα χρειαστείς ασετόν.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά την διαδικασία.








Δεύτερος Τρόπος

Βάφεις όλο το νύχι με το χρώμα που θα επιλέξεις να έχει η Κορνίζα του σχεδίου.
Με το δεύτερο χρώμα απλά βάφεις το εσωτερικό του νυχιού σου αφήνοντας κενό γύρω γύρω ώστε να διακρίνεται το προηγούμενο χρώμα της Κορνίζας.
Τέλος με το πρώτο χρώμα απλά περνάς μια γραμμή γαλλικού ώστε να κλείσεις τη κορνίζα στο νύχι.

Δες την διαδικασία στο παρακάτω βίντεο.





Δες επιπλέον κάποιες φωτογραφίες ώστε να εμπνευστείς!