27/9/12

Νίκησε το κρυολόγημα και τις ιώσεις του Χειμώνα με Βιταμίνες Lanes.




Η Lanes, ως ο Ειδικός στη Φροντίδα της Υγείας μας, έχει δημιουργήσει μια σειρά λύσεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ενοχλήσεων του χειμώνα (κρυολόγημα, ιώσεις, εξασθένιση του αμυντικού συστήματος του οργανισμού) συνδυάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας με δελεαστικές προσφορές.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C:
Για την ενίσχυση της άμυνας και καλής λειτουργίας του οργανισμού καθώς και την αντιμετώπιση της κόπωσης και της καθημερινής κούρασης.

1. ΝΕΑ Βιταμίνη C 1000mg, σε αναβραζουσα μορφή με πραγματικά υπέροχη γεύση Πορτοκάλι στην προνομιακή τιμή 4,90€ οι 20 ταμπλέτες. Δαπανώντας μόνο 60 δευτερόλεπτα από το χρόνο σας και 25λ από τα χρήματά σας, παίρνετε τη maximum κάλυψη σε Βιταμίνης C, σχεδόν ισάξια με την κατανάλωση 2kg πορτοκαλιών καθημερινά.

2. Όλη η υπάρχουσα σειρά Βιταμίνης C σε αναβράζουσες ταμπλέτες της Lanes κυκλοφορεί σε προσφορά 1+1 ΔΩΡΟ.




ECHINACEA:


Για την τόνωση του Ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού και επομένως την Πρόληψη και Αντιμετώπιση του κρυολογήματος και των ιώσεων.

1. Το μοναδικό προϊόν Lanes ECHINACEA Get Well αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό φυτικών συστατικών για την αντιμετώπιση των πρώτων συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.

Χάρη στην περιεκτικότητα του

•σε Echinacea & Βιταμίνη C, ενισχύει την άμυνα

•σε Πρόπολη, θωρακίζει τον οργανισμό

•σε Guarana, προσφέρει άμεση τόνωση και εγρήγορση.


Αποτελεί ένα ευχάριστο ρόφημα που πίνεται ζεστό και κρύο. Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά, καθώς κυκλοφορεί με ΔΩΡΟ 20 ταμπλέτες Πολυβιταμινών LANES Classic για πλήρη

Διατροφική Κάλυψη.

2. Οι αναβράζουες ταμπλέτες Lanes Echinacea με Βιταμίνη C & Ψευδάργυρο σε υπέροχη γεύση Μέλι-Λεμόνι, κυκλοφορούν σε προσφορά 1+1 ΔΩΡΟ.
Μπορείτε να τις απολαύσετε ως ζεστό ή ως κρύο ρόφημα.