10/9/12

Forel Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013 ~ Η νέα συλλογή !




Η νέα συλλογή της Forel Χειμώνας 2012-2013 αναμένεται αναπάντεχα θηλυκή και υπέρκομψα πρακτική. Δηλαδή έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται μια γυναίκα της πόλης για να αισθάνεται όλο το 24ωρο πραγματικά chic!

Το Μικρό Μαύρο Φόρεμα παραμένει πάντα ένας πολύτιμος σύμμαχος της γκαρνταρόμπα μας. Αυτόν τον χειμώνα κατεβαίνει, από τα cocktail parties στους δρόμους της πόλης για να γίνει το απόλυτο αστικό μας ένδυμα σε κομψές παραλλαγές, για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις.

Η δεκαετία του 40 φωτίζει με όλη της λάμψη και όλο της το στιλ τα βράδια μας. Δαντέλα, πολύτιμα και πλούσια υλικά και αξεσουάρ σε άσπρο και μαύρο φέρνουν την elegant δεκαετία του Μεσοπολέμου στο σήμερα, εξασφαλίζοντας τη μυστηριώδη γοητεία σας, σαν σταρ του παλιού σινεμά…

Τέσσερις δεκαετίες αργότερα, η χρωματική ένταση, οι γραμμές που τονίζουν τη θηλυκή σιλουέτα, τα ψήγματα κομψής υπερβολής, μας μεταφέρουν στη δεκαετία του 80, απ’ όπου η Forel παίρνει μια διακριτική έμπνευση για την βραδινή σας έξοδο που θα έχει αέρα  από Studio 54.


Γεωμετρία, απλότητα και αυστηρή θηλυκότητα στο κόκκινο του πάθους και την κλασική κομψότητα του μαύρου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό επαγγελματικό look για να κερδίσετε τον θαυμασμό των συνεργατών σας και να κλείσετε με στιλ τις πιο επιτυχημένες συμφωνίες.

Η Forel  ζωγραφίζει το φετινό χειμώνα με τα πιο ζωηρά χρώματα και τα πιο έντονα prints για να δώσει ένταση στην χειμερινή σας γκαρνταρόμπα και χρώμα στην … γκρίζα καθημερινότητα μας…

Δες την νέα συλλογή της Forel  Χειμώνας 2012-2013, με την Άννα Δημητρίεβιτς να ποζάρει στον φακό!