10/9/12

Lancôme: H νέα συλλογή “Midnight Roses” Φθινόπωρο 2012





Για το Μακιγιάζ του Φθινοπώρου 2012, η Lancôme και ο Aaron De Mey, εμπνέονται από την ατμόσφαιρα που έχουν τα βράδια στο Παρίσι.

Μας αποκαλύπτουν ένα εκλεπτυσμένο, δυναμικό και θηλυκό look, σχεδιασμένο μέσα από το φάσμα του πορφυρού χρώματος. Κάπου μεταξύ μυστηρίου και μαγείας, η νέα συλλογή “Midnight Roses” αναδεικνύει τη νυχτερινή αποπλάνηση, μέσα από τις μωβ-αινιγματικές διαστάσεις της.


Η συλλογή παίζει με γυαλιστερά και ματ εφέ, για να αναπαράγει όλη τη μαγεία του βραδινού Παρισιού. Η γυναίκα Lancôme, αγαπά τη νύχτα, είναι σοφιστικέ, τολμηρή, θηλυκή και μυστηριώδης. Ντύνεται με τους τόνους του πορφυρού χρώματος, του πιο αινιγματικού χρώματος, μιας και η φόρμουλα της σύνθεσής του χάνεται μέσα στους αιώνες.


Σήμερα ελάχιστοι γνωρίζουν πώς να δημιουργήσουν τις αυθεντικές μωβ/πορφυρές χρωστικές, εξάγοντάς τες από το όστρακο Hexaplex Trunculus, όπως οι πρώτοι Μεσογειακοί Πολιτισμοί.
Χάρη στην Χρωματομετρική Επιστήμη, τα εργαστήρια της Lancôme κατάφεραν να αναδημιουργήσουν την αυθεντική απόχρωση και να τη χαρίσουν στον κόσμο των καλλυντικών.