24/10/12

BSB: Η Μαίρη Συνατσάκη σε περισσότερες στυλιστικές περιπέτειες!




Η Μαίρη Συνατσάκη έχει καθιερωθεί ως πρόσωπο της BSB και ποζάρει με στυλιστικές επιλογές για να εμπνεύσει ανάλογα με το ύφος και την περίσταση όλα τα  BSB fashion κορίτσια.

Η νέα συλλογή της  BSB Φθινόπωρο Χειμώνας 2012 2013 μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το προσωπικό στυλ που έχει η κάθε γυναίκα.

Chic, κομψή και στυλάτη! Με casual street style! Με μικρό κόκκινο φόρεμα! Φορώντας boyfriend jeans! Black n' denim! Και το military trend !

Ένα πρόσωπο πολλά στυλ και εμείς απλά διαλέγουμε αυτό που μας αντιπροσωπεύει.

Δες την Μαίρη Συνατσάκη σε περισσότερες στυλιστικές περιπέτειες με σύμμαχο της την νέα συλλογή της  BSB Φθινόπωρο Χειμώνας 2012 2013.


She is a lady

Chic, κομψή και στυλάτη! Αυτό τον χειμώνα η μόδα προστάζει φορέματα σε αέρινα υφάσματα με αμπιρ θηλυκά κοψίματα, αριστοκρατικά βολάν και bodycon γραμμές σε ουδέτερους χρωματικούς τόνους! Η BSB δημιούργησε και σας παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα σε cocktail και βραδινά φορέματα με κοινό γνώμονα το στυλ και την κομψότητα!Συνδυάστε το δικό σας αγαπημένο με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και αποκαλύψτε την γυναίκα που κρύβετε μέσα σας!



The American dream

Αυτό το φθινόπωρο η BSB παρουσιάζει super stylish φούτερ και tops και προτείνει άνετα σύνολα για το πιο στυλάτο, casual street style! Συνδυάστε το αγαπημένο σας American digital print τοπ με το super comfy Jessie denim και κυνηγήστε το δικό σας όνειρο ντυμένη στο πιο Νεοϋορκέζικο outfit !




Girls will be boys

Αυτή η σεζόν είναι αφιερωμένη στο αντρικό φύλο. Φανταστείτε vintage look, άνετα boyfriend jeans με σκισίματα και ξεθωριασμένη όψη,συνδυασμένα με φαρδιά φούτερ με bold τυπώματα και φουσκωτά καπιτονέ μπουφάν! Outfits βγαλμένα από την γκαρνταρόμπα του φίλου σας που θα αγαπήσετε και κάνετε δικά σας για κάθε στιγμή της ημέρας!

             


Glam Girl

Ladies! Αυτή τη σεζόν υποδεχθείτε το νέο trend!Το αγαπημένο σας LBD(Little Black Dress)δίνει την θέση του για λίγο, στην νέα τάση του LRD (Little Red Dress). Με λίγα λόγια, ετοιμαστείτε να λατρέψετε το ζέρσευ, mini ελαστικό κόκκινο φόρεμα με τα λάστιχα στην πλάτη που πρόσφατα είδατε στην κολεξιόν της BSB. Θηλυκότητα, class και άποψη για τη μόδα, συγκεντρώνονται στο πιο μοδάτο look αυτής της σεζόν  

           


Black n' denim

Οταν το all time classic μαύρο χρώμα, συνδυαστεί με denim υφάσματα, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι super μοδάτο! Τον φετινό χειμώνα, η μόδα κινείται σε hardcore στυλ, με πρωταγωνιστές gothic στοιχεία, όπως οι σταυροί, τα μεταλλικά τρουκ, οι ψηλόλιγνες σιλουέτες και τα σκούρα χρώματα. Συνδυάστε τα παραπάνω με ένα κλασσικό denim κομμάτι και το αποτέλεσμα θα είναι ένα άνετο και στυλάτο look!



Army Lovers

Ενα από τα μεγαλύτερα hits της σεζόν είναι η επανεμφάνιση του military trend!
Γήινοι τόνοι, χακί αποχρώσεις, μεταλλικά κουμπιά και τρουκ, επωμίδες,στρατιωτικά ντεσέν και δερμάτινες λεπτομέρειες θα γίνουν οι πιστοί σας σύμμαχοι στην αναζήτηση του πιο trendy army look για τον φετινό χειμώνα!