25/10/12

Νέα συλλογή JUST PERFECT Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013 ~ Νεανικά ρούχα σε μεγάλα μεγέθη !





Η εταιρεία JUST PERFECT ιδρύθηκε το 1989 και δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της μόδας με έμφαση στην ποιότητα και την μοναδικότητα των ρούχων.

Έχοντας ως όραμα να καλύψουν ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην Ελληνική αγορά, η JUST PERFECT ξεκίνησε να κατασκευάζει γυναικεία ρούχα, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, σε νεανικά μεγάλα μεγέθη (48-60), δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που πιστεύουν και επενδύουν στον εαυτό τους να προβάλουν το ύφος και το στυλ τους.

Το όραμα τους έγινε πραγματικότητα και το κατάφεραν γιατί πάντα πίστευαν ότι η ομορφιά έρχεται σε όλα τα μεγέθη.
Ο σημαντικότερος σκοπός της εταιρείας είναι η άριστη ποιότητα στα ρούχα της και η μέγιστη συνέπεια στις απαιτήσεις των πελατών της.


Η JUST PERFECT έχοντας ήδη ένα δίκτυο με 20 επώνυμα καταστήματα και πάνω από 250 multi brand καταστήματα όπου διατίθενται τα προϊόντα της, επενδύει τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη της στις αγορές του εξωτερικού, έχοντας ήδη παρουσία, εκτός της Ελλάδος, σε 5 χώρες (Κύπρο, Γερμανία, Τσεχία, Βουλγαρία και Λίβανο).

Η εταιρεία παράλληλα έχει και ηλεκτρονικό κατάστημα για online αγορές. Το eshop: eshop.justperfect.gr σου δίνει την δυνατότητα να αγοράσεις ρούχα ελληνικής παραγωγής σε προσιτές τιμές.

Για να ενημερωθείς για το πλησιέστερο κατάστημα κάνε κλικ εδώ.

Δες την κάποια κομμάτια από την νέα συλλογή JUST PERFECT Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013, στις παρακάτω φωτογραφίες.