15/10/12

Το νέο άρωμα Catch me, Cacharel.





Η Cacharel, μια μάρκα άμεσα συνυφασμένη με τη νεότητα και τη ρομαντική θηλυκότητα που ξεχειλίζει από συναισθήματα και ποιητική διάθεση, παρουσιάζει το νέο σκανταλιάρικο άρωμα Catch me. 
Ένα άρωμα με μοναδικές σαγηνευτικές ιδιότητες και απρόβλεπτη παιχνιδιάρικη διάθεση.

Ο Dominique Ropion είναι μια από τις μεγάλες προσωπικότητες της σύγχρονης αρωματοποιίας. Μετά το Amor Amor το 2003, αυτός ο λεπτολόγος ποιητής και ορθολογιστής εστέτ δημιουργεί το Catch me…: ένα άρωμα ανθών πορτοκαλιάς, γεμάτο εκπλήξεις…

Την δυναμική, φρέσκια και σαγηνευτική καμπάνια του αρώματος,σκηνοθετεί ο Jean-Baptiste Mondino, ο οποίος συνεχίζει τη συνεργασία του με την Cacharel.

Αξιοποιώντας την αίσθηση του χιούμορ και την τρυφερότητά του, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης θέλησε να εκφράσει την ακαταμάχητη δύναμη της γοητείας που αποπνέουν αβίαστα οι νεαρές γυναίκες: έχουν βγει μόλις από την εφηβεία, αλλά δεν είναι ακόμα γυναίκες, ανεξάρτητες και ανέμελες, δεν έχουν ακόμα ερωτευτεί, αλλά είναι πρόθυμες να δεσμευτούν… Βρίσκονται σε μια ηλικία που όλα είναι δυνατά, που μπορούν να κατακτήσουν τα πάντα. Οδηγούν παιχνιδιάρικα τους άνδρες σε έναν αγώνα με τον πόθο, σε μια δίνη απολαύσεων, σε μια τολμηρή πρόκληση: "Catch me…"

Προτεινόμενη Τιμή:
Catch Me 30ml      39,50€
Catch Me 50ml      58,00€
Catch Me 80ml      75,00€
Catch Me body milk 200ml  32,00€