26/10/12

H Pull&Bear ξεκινά τις ONLINE πωλήσεις στην Ελλάδα και έχει εκπλήξεις!






Πριν μέρες είχες διαβάσει στην Μοντέρνα Σταχτοπούτα ότι η Pull&Bear ετοιμάζει την έναρξη του e-shop για την Ελλάδα στις 31 Οκτωβρίου.
Τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις ακόμη περισσότερες πληροφορίες και ποιες εκπλήξεις σε περιμένουν.

Η Pull&Bear, η αλυσίδα νεανικής μόδας του ομίλου Inditex (Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti,
Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home Uterqüe), με παρουσία σε 62 χώρες και περισσότερα από 770 καταστήματα, επεκτείνει το δίκτυο των online πωλήσεων PULLANDBEAR.COM και στην Ελλάδα!

Η  Pull&Bear έχει παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1997 , με 23 καταστήματα σήμερα.

Με την έναρξη των online πωλήσεων στην Ελλάδα, η  Pull&Bear θα λειτουργεί online καταστήματα σε 17 ευρωπαϊκές χώρες.


Το website της  Pull&Bear έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια εμπειρία αγορών που χαρακτηρίζεται από ευκολία και απλότητα, ενώ δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα των φωτογραφιών.


Και τώρα οι εκπλήξεις που σας περιμένουν!



Για να γιορτάσει η  Pull&Bear το λανσάρισμα του eshop στην Ελλάδα προσφέρει έκπτωση 20% στους πελάτες της από την Ελλάδα που θα επισκεφθούν και θα κάνουν τις αγορές τους από το PULLANDBEAR.COM στις 31 Οκτωβρίου, την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

Επιπλέον οι 500 πρώτοι που θα αγοράσουν online στο PULLANDBEAR.COM , θα λάβουν ως δώρο με τις αγορές τους μια shopping bag περιορισμένης έκδοσης!

Άρα σημείωσε την ημερομηνία, 31 Οκτωβρίου και μπες στο online κατάστημα της Pull&Bear για να εκμεταλλευθείς τις προσφορές!