12/10/12

Η πρώτη καλλυντική εναλλακτική αντί για μια ένεση Υαλουρονικού Οξέος: Re-PLASTY PRO FILLER






Η ένεση υαλουρονικού οξέος αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές επεμβάσεις της αισθητικής ιατρικής που αποκαθιστά την απώλεια όγκου στο πρόσωπο και λειαίνει όλες τις ρυτίδες, ακόμα και τις πιο βαθιές.

Τα Εργαστήρια της Helena Rubinstein εμπνεύστηκαν από την αποτελεσματικότητα αποκατάστασης του όγκου και αναπλήρωσης μιας ένεσης υαλουρονικού οξέος στη Laclinic-Montreux, για να δημιουργήσουν το Re-PLASTY PRO FILLER, τον πρώτο ορό εντατικής διόρθωσης των ρυτίδων και αποκατάστασης της ελαστικότητας που στοχεύει όλες τις περιοχές του προσώπου για αποτέλεσμα ολικής αντιγήρανσης.

 Η πρωτοποριακή σύνθεση υψηλής τεχνολογίας του προϊόντος συνδυάζει ένα βιολογικό "Filler-Solution", το οποίο αποτελείται από δύο τύπους υαλουρονικού οξέος, με ένα ισχυρό φυτικό εκχύλισμα που προάγει την ενδογενή παραγωγή αυτού του οξέος.

Σε συνδυασμό με το LR 2412, το οποίο ενεργοποιεί το μεταβολισμό του υαλουρονικού οξέος, το προϊόν Re-PLASTY PRO FILLER προσφέρει εντατικό αποτέλεσμα αναζωογόνησης στο πρόσωπο και στο λαιμό.


Το προϊόν Re-PLASTY PRO FILLER διορθώνει τις ρυτίδες, ακόμα και τις πιο βαθιές, και αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ:

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται και θρέφεται. Είναι πιο σφριγηλή, τονωμένη και είναι σε θέση να καταπολεμά καλύτερα τα σημάδια γήρανσης και κούρασης. Η επιδερμίδα είναι πιο λεία, ενώ οι λεπτές και οι πιο βαθιές ρυτίδες και το πόδι της χήνας φαίνονται σα να έχουν μειωθεί.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ:
Χάρη σε κλινικές μελέτες, μπορούμε να παρατηρήσουμε μια πολλαπλή δράση στις έντονες ρυτίδες: οι ρινοχειλικές πτυχές, οι ρυτίδες του άνω χείλους και το πόδι της χήνας φαίνονται σα να έχουν μειωθεί σημαντικά.
Η συνολική όψη της επιδερμίδας βελτιώνεται. Η επιδερμίδα είναι πιο φωτεινή και πιο λαμπερή, οι ατέλειες μειώνονται και η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται.