30/10/12

Η νέα κολεξιόν ZIBELINE Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013




Η εταιρία ZIBELINE ξεκίνησε το 1989 από τις αδελφές Αναστασία Τουλούμη και Καλλιρρόη Ψυλλάκη με αγάπη και πάθος για τη μόδα και τη δημιουργία ,και εξελίχθηκε σε μια δυναμική επιχείρηση.


Η ZIBELINE διαχρονικά παραμένει προσηλωμένη στην δημιουργία ποιοτικών επιλογών, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.Η νέα συλλογή της ZIBELINE Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013, έχει όλα όσα χρειάζεται μια γυναίκα για να εντυπωσιάσει από το πρωί στο γραφείο μέχρι και τις βραδινές της εμφανίσεις.
Ο κομψός σχεδιασμός, η ποιότητα των υλικών και οι υψηλές προδιαγραφές αποτελούν τους κεντρικούς άξονες της φιλοσοφίας της ZIBELINE.
Η σχεδιάστρια κ. Τουλούμη, επικεφαλής της σχεδιαστικής ομάδας δίνει το προσωπικό της στίγμα σε κάθε συλλογή και μεταμορφώνει πολυτελή υφάσματα υψηλής αισθητικής σε ολοκληρωμένες στυλιστικές προτάσεις.

Η άνεση, η κομψότητα και η άριστη εφαρμογή είναι κυρίαρχα στοιχεία στις δημιουργίες.

Την συλλογή της 
ZIBELINE Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013 θα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και στην Κύπρο, Νότια Αφρική και Λίβανο.

Επιπλέον μπορείς να κάνεις τις αγορές σου online, στο eshop zibeline.gr πληρώνοντας με αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Δες την νέα collection ZIBELINE Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013, στις παρακάτω φωτογραφίες.







































ZIBELINE

Γρ. Σαράφη 14-16
171 23, Νέα Σμύρνη
Αθήνα
email:  info@zibeline.gr