23/9/13

Η νέα κολεξιόν DAY BILLY SABBADO Φθινόπωρο Χειμώνας 2013-2014






Στη νέα κολεξιόν DAY BILLY SABBADO Φθινόπωρο Χειμώνας 2013-2014 αναβιώνει το preppy look των 60’s, σε αναπάντεχους χρωματικούς συνδυασμούς, όπου το πράσινο συναντά στο μπλε ηλεκτρίκ, το κοραλί φλερτάρει με το lime, το γκρι εναρμονίζεται με το ταμπά και το κόκκινο ενώνεται με το μπλε marine.

Η πλούσια παλέτα των εμπριμέ περιλαμβάνει γεωμετρικές γραμμές, λεοπάρ, graffiti στοιχεία και φωτογραφικά prints, ενώ το rock chic συνδυάζει αρμονικά τις λεπτεπίλεπτες δαντέλες με το δέρμα, για τις πιο δυναμικές πρωινές εμφανίσεις.

 Τη συλλογή συμπληρώνουν τα χρυσά μεταλλικά στοιχεία, που αναδεικνύουν και τα πρωινά και τα βραδινά σύνολα, συνδυασμένα είτε με πλούσιες δαντέλες, είτε με ζεστά ζέρσεϊ φορέματα, δίνοντάς τους έναν πιο glamorous τόνο.

 Για ένα πιο παιχνιδιάρικο vibe στη φετινή γκαρνταρόμπα, τα ζεστά και πολύχρωμα καρό, κάνουν ακόμη πιο ιδιαίτερο το φθινοπωρινό και χειμερινό ντύσιμο.

Με τις νέες υπέροχες δημιουργίες τους, τα ρούχα DAY BILLY SABBADO, συνεχίζουν να διατηρούν την κάθε γυναίκα κομψή, όμορφη και ντελικάτη!


Τα ρούχα DAY BILLY SABBADO θα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Για να μάθεις τα σημεία πώλησης κάνε κλικ εδώ.

Δες την νέα κολεξιόν  DAY BILLY SABBADO Φθινόπωρο Χειμώνας 2013-2014, στις παρακα΄τω φωτογραφίες.