27/10/14

Pull&Bear Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015. Η νέα καμπάνια



Το Faro, το νησί της Σουηδίας που για τον Ingmar Bergman τόπος έμπνευσης και ξεκούρασης, γίνεται το σκηνικό για αυτή την υπαινικτική και υποβλητική καμπάνια της Pull&Bear Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015.

Οι φωτογραφίες της καμπάνιας της Pull&Bear για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2014-15 αξιοποιούν ως φόντο τα τοπία του Faro, ενός νησιού της Σουηδίας όπου ο σκηνοθέτης Ingmar Bergman έκανε τα εξωτερικά γυρίσματα για τις περισσότερες ταινίες του, και στο οποίο τελικά αποσύρθηκε.

Απότομα σημεία του νησιού και τυπικά σπίτια ψαράδων γίνονται το σκηνικό όπου τα μοντέλα Antonina Vasylchenko, Grace Van Gastel, Arthur Gosse και Malcolm Lindberg κινούνται νωχελικά μπροστά στις κάμερες του ισπανού φωτογράφου Xevi Muntane και του βρετανού σκηνοθέτη Liam Gleeson.

Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από οικείες, υπαινικτικές φωτογραφίες με μεγάλη υποβλητική δύναμη.

Η καμπάνια  Pull&Bear Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015.αναφέρεται στη νέα σεζόν παρουσιάζοντας πρωτότυπες υφές και αναφορές σε σημαντικούς σταθμούς της μόδας για τη γυναικεία κολεξιόν, ενώ οι προτάσεις για τους άνδρες συνδυάζουν επιρροές από street fashion, σπορ και casual ύφος.

Περισσότερες λεπτομέρειες στις φωτογραφίες που ακολουθούν: